Faste læsere

mandag den 8. oktober 2007

Håndarbejdsmesse

Ja nu havde jeg jo købt rigeligt garn--Rigtig meget faktisk--noget på tilbud og noget jeg bare måtte eje.Det meste er sådan set Isagergarn og jeg er da med på hvad der skal laves af det (men det kan jo ændre sig ) Der er den koboltblå (yndling) tvinni og så fandt jeg en del supersoft på tilbud så det røg med. Det islandske garn skal prøves--vil gerne prøve det der med at klippe op til sidst.Fandt denne opskrift ganske gratis på siderne med alafoss ---Den er på engelsk men jeg må kunne finde ud af det.

Jeg tænkte at jeg roligt kunne gå på håndarbejdsmesse i Roskilde---Jeg mangler bestemt ikke noget ( hihi) og den nye Falkenberg -Gloria- har jeg da fået øje på .
Mine 2 yngste piger (22-19 år) ville gerne med ,den ældste af de 2 er vild med håndarbejde som jeg.Så vil daffede af sted.


Det var en vild fed messe---Hold da op----Så mange skønne ting.Der var alt fra filtemaskiner (som vi prøvede) til bamser broderier og JA Strik i lange lange baner.Smykker --Væve--Dampstrygejern stof ja ALT. Så vi startede med at gå en runde så kunne vi jo nærkigge bagefter ;-))
Jeg røg nu ret hurtigt i.Da jeg fandt KAJ Design måtte denne opskrift og et par andre med hjem.....Min undskyldning------Det er til Jessica

Kaj design har ret mange skønne opskrifter--Og nu kunne jeg jo se dem strikket op.Og man skal ikke købe garn med--God ting.

Jeg røg for alvor i da jeg mødte denne .Aldrig har jeg haft så skøn blød garn i hænderne---Og så er det Økologisk oven i købet.

Billedet af trøjen er dårligt--rigtig synd--hvis jeg havde set den på nettet havde jeg aldrig købt den--men nu så jeg den opstrikket i 2 forskellige farver og den er så flot.Minder i facon om mermaide--en trøje med lidt skød--men meget fin og feminin.Dog dropper jeg de lange trompetærmer --men alt er jo tilladt ikke -))
Så må jeg indrømme ---Jeg ville ikke ha mere---Min datter skulle ha et par bøger og det fik hun,og den yngste var gået ud i bilen .Så vi 2 tog lige en afslutningsrunde.og JA --røg i igen--
Fandt denne søde kjole---Voksenkjole må jeg hellere sige.Jeg ved godt hvem den skal strikkes til ;-)) og den er set strikket og Hold da op hvor er den flot.
Alt i alt må jeg sige---Vi hyggede os og jeg røg i med begge ben--Men har ikke fortrudt et sekund.Jeg havde så mange godter med hjem.


.
3 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Hej Helle

Er fuldstændig syg med trøjen med skød i Pura Lana. Den er bare vildt flot - må eje.
Jeg har søgt overalt på nettet, men kan ikke finde den.
Kan du ikke fortælle mig hvor den kan købes PLEASE, før jeg går til
Mange hilsner
Susanne

Helle sagde ...

Hej Susanne
Det kan vi da ikke ha ;-)).Jeg købte den på en stand der hedder Butikken på landet.De har en hjemmeside under opbygning-- www butikkenpalandet.dk .TLF 44641620 der står man gerne må ringe.Hvis det ikke lykkedes dig så kontakt mig igen---Så er der vel en løsning.Trøjen ER også meget meget flot.
MVH
Helle

Eg sagde ...

Hejsa...

Jeg købte også opskriften og garn i Roskilde....Men opskriften er fuld af fejl (i str. L) - så huske lige at læse lidt længere end i skal strikke, for så slipper i for at skulle strikke tilbage.
Opskriften er Gepard garn.

Hilsen
Erna

Populære indlæg