Faste læsere

tirsdag den 28. april 2015

Madspild og Strømper

 Er de ikke fine de 2 (der er 2) påskekaktusser ;-) De er fisket op af en container for lidt  tid siden ,kasseret fordi det ikke var påske mere ???
 Frugskålen er altid fyldt her ,kan overhovedet ikke nå at spise al den frugt ,så der bliver givet ret meget væk.
 Melonen her er kasseret fordi den har en plet ???
 Et hav af pærer var kasseret ...nu er de henkogt
 Fik 6 bakker blomme tomater .i dag .....Kasseret fordi en enkelt i hver pakke er grim ved blomsten ,de andre tomater er fine .
 og Bakker med udplantnings blomster ...flade og tørre da jeg fik dem ,alle er kommet sig med lidt vand .Jeg undre mig ?? men har fået en aftale med en butik hvor jeg hver dag kan hente blomster og grønt der er kasseret.DET glæder jeg mig over ...Glæder mig over at der så er det mindre madspild og resurcespild ,for det er godt nok vanvittigt  hvad der ryger ud .Det er en super Butikchef hvor jeg kommer ,der også er utilfreds med det store spild ,men som han siger ..Det kan ikke sælges ????? Og det er prøvet med store nedsættelser men Nej. Kødvarer er det eneste folk køber på dato .
 Jeg får da strikket ...Lidt ..Strømper ,strømper ,strømper ,Jeg er ved at udgå for hjemmestrikkede strømper og det går ikke ,jeg går ikke med andet ;-)

5 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Sikke en god aftale - det er da helt tåbeligt at smide så gode ting ud. Godt at du fik den ordning.
Strømperne er fine og helt nødvendige, det er jeg enig med dig i.

Helle sagde ...

Nemlig det værste er nok at der ryger det samme og mere ud i samtlige supermarkeder der er 😔

Merete sagde ...

Hvor er det skønt med sådan en butikschef, som giver lov til det. Andre steder er de ikke lige så gode til det.
Skønne strømper

Helle sagde ...

nemlig Merete han er en fin fyr ;-)

Plenty Thingz sagde ...

Plenty Thingz is een e-commerce website, hier kun je elk product vinden. Spin, wiebel en race; het kan allemaal met onze kinderauto! Deze wiebelende auto houdt je kind actief en ontwikkelt zijn evenwichts- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen. Ubbink beeld van een witte zwaan voor in de vijverornament Gemaakt van duurzaam kunststof.

Populære indlæg