Faste læsere

søndag den 2. marts 2014

Blogtræf hos Lykke

Sikke en oplevelse ;-)


Jeg havde meldt mig til blog træf hos Lykke ,Jeg har aldrig før prøvet det,så jeg var spændt .

Det var så super hyggeligt . Lykke havde lavet tærter,laks,ost,dejlige boller, tunsalat og ja det bugnede --the og kaffe ved et langt bord vi sad omkring. Vi var ikke for mange ,man kunne tale sammen og følge med hele vejen rundt .Stemningen var bare god --lige fra start ,og snakken gik lystigt om garn, strik ,modeller (strik) og jo Ikea og skabe (Grin).
Der stod en goodiebag til os hver og den bugnede og på Lykkes sofabord (ja det gættede jeg på det var )var der fyldt op med pakker .Lykke havde lavet små glassten med nr som vi trak efterhånden og fik delt pakkerne ud.Det er helt vildt hvad du har fået til os Lykke ;-) Tak for det kæmpe arbejde .
De fantastiske sponsorere er
Kaar design, Sorø sy & rens, Raunsborg, Kastanie strik, Isager, Lille strik, Geilsk, Karen Noe, Kaffe krukken i Køge, Garn pusher, Isstrik, Wooltimo, Garnværkstedet, Rachel Søgaard, Kauni, Tante Hanne, Chaplon tea, Marianne Østergård, Lisa Renner, Mille Marengs.
Det er så svært at ta et billede der viser det hele --men der er så meget lækkert garn ,strikkepinde ,the ,creme, duftpose ,paraply,opskrifter,fodbadesæbe osv osv
Men det hele drejede sig jo ikke om alle de ting vi var så heldige og få, nej det var de dejlige og hyggelige timer vi tilbragte samme ,alle de grin (du har en herlig søster Lykke)
 Jeg faldt pladask for et dominosjal en (jeg er så dårlig til navne) sad og strikkede --det bliver jeg altså nød til at finde ??
Som jeg startede med at skrive --det var hyggeligt ,dejlige qvinder at tilbringe en eftermiddag med og Lykke --du var en superværtinde ;-)

7 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig dag :-)

Uldbegavet sagde ...

Det lyder super dejligt, ville rigtig gerne have været med, men det var simpelthen for langt væk.

Anonym sagde ...

Tak for i går Helle, det var så hyggeligt at få hilst på dig..det var en helt fantastisk dag...sikke en gaveregn. Lykke har gjort et kæmpe stykke arbejde.
Det var Merete der strikkede på et dominosjal og ja, det var superflot...men hvor opskriften er fra, kan jeg ikke huske :-)

Helle sagde ...

Tak Anne og i lige måde :-) var egentlig ret sikker på det var Merete men var alligevel ikke sikker :-)

vibstrik sagde ...

Det lyder som en helt igennem dejlig dag:-)

Merete sagde ...

Jeg siger også tak for en super hyggelig eftermiddag. Dejligt at få hilst på dig og alle de andre.
Jo, det er mig som strikkede på en poncho i domino.
Nemlig denne her
http://perlestrikshop.dk/garnkits-fra-perlestrik-3/domino-poncho-laura-p271

Helle sagde ...

Tak Merete og i lige måde --kittet er bestilt ;-)

Populære indlæg