Faste læsere

onsdag den 19. oktober 2011

Mit nye Legetøj

Ok min datter er ikke legetøj (forkert rækkefølge af billeder ) nej men jeg må fortælle at hun nu er færdig med optagelserne til BS og Basserne 2 . Hvis du vil se min seje datter så starter det d 25/10 på tv 2 , og hun er ikke så meget med i første program. Jeg kan desværre ikke prale så meget endnu --der er tavshedspligt --men kig med , JEG er mega stolt af Maria --i basserne kaldet Hansen.


Nå men ellers er det her jeg bruger min fritid --ved min nye broderimaskine der bare kan alt ,det er en super oplevelse at bruge den.


Jeg er især igang med lacebroderi ,i aften er det de sødeste engle lavet som ophæng , har kun nået en enkelt ,men der er 12 ialt og den ene er sødere end den anden.


Så er der lavet en del af disse fine tynde lyseduge ,i min farve ,dem er jeg ret vild med.


Men en del aplikationer er det altså også blevet til --Her er det der bliver til en lang pude med 3 grønne ugler --Dem kan jeg altså ikke stå for ;-)---strik --nææææ ikke en pind

6 kommentarer:

Birgitte Graversen sagde ...

Tillykke med den. Det ser ud som om, du har fået prøvet mere af end jeg har.
Kommer tid, kommer råd ;o)

Lis sagde ...

Selvfølgelig er du stolt af din datter. Må nok hellere lurer lidt på programmet, selv om jeg ikke bryder mig om BS :s.

Kan man også lave broderi/mellemlægsservietter på symaskinen? Alle de andre ting er bare så skønne uhh jeg kan godt forstå du er glad for den.

Hvisker lige: hvad koster sådan en maskine ? kan den også bruges som symaskine eller er den kun til de fine ting ??

Kh. Lis

Irene sagde ...

Jeg vil bestemt se udsendelserne om BS og basserne. Spændende at din datter er med:-) Det er nogle fine ting du har broderet - jeg er især vild med uglerne:-)

Helle sagde ...

Birgitte --jeg kan da ikke la den være ;-)
Lis --BS var jeg bestemt heller ikke fan af ,men det har ændret sig fuldstændigt,han er ikke som han nogen gange bliver udstillet,tvætimod han er rigtig sød og rar og har lige det der gør at man lytter.Se bare med --han har givet de piger et dejligt liv (hvis de passer på sig).Du kan tro man kan lave servietter osv og det er en af de bedste symaskiner --ikke kun broderimaskine.35 koster den og det bedste program til maskinen (computer )7 så det er ikke billigt at ha hobbys
Irene --glæder mig ,jeg har set det første program på sputnik --kan slet ikke forstå hun har været så stor ;-)Og ja uglerne er superskønne

Anonym sagde ...

Hvor kan man købe de skønne ugler henne??? Det er lige sådan nogle jeg skal bruge :)

Hilsen Wicki

Helle sagde ...

Jeg kan ikke huske hvor jeg har købt dem men tror de er herfra
http://www.etsy.com/listing/122327640/cute-owl-appliques-machine-embroidery

Populære indlæg