Faste læsere

lørdag den 2. juli 2011

Lidt af det der sker

Jeg fik endelig "mere feminin strik" efter at ha bestilt den 3 forskellige steder hvor der efterfølgene kom mail med Laaaaang leveringstid .Jeg ringede til sommerfulgen og de havde 2 tilbage.Den kom fluks efter bestilling ;-) Der er jo mange skønne modeller i men den første jeg vil igang med bliver sikkert denne .


Jeg er pænt langt på den skønne Drops model ,gider bare ikke de tykke pinde hele tiden .
Så der er lidt Rasmilla strik ind i mellem .Linnea er jeg igang med , i lukusugarnet . Linnea har jeg lavet før ,bare som vest til Jessica og det var yndlingsgarnet jeg brugte.Luksusgarnet har jeg en del af liggene ,men aldrig strikket af før ,så det var vist på tide.
Så kom den her i dag ---gud hvor jeg glæder mig til at komme igang med den . Samlebånd fra Geilsk ,en superskøn trøje til børn .Jeg er jo så heldig at jeg skal være mormor igen til September Min ældste datter skal ha en lille dreng ;-)


Så på samlebånd må det blive --først til den lille ny og så til storebror ;-) I knapt så sarte farver ;-) Han er jo en stor rigtig dreng på 3 år .

PS se lige de søde små Geilske bolcher ;-)

2 kommentarer:

Birthe sagde ...

sikke mange ting du har gang i , skøøønt :-) Den lille cardigan er bare så super sød :-)
Jeg glæder mig til at Ludvig og jeg er blevet 100 % enige om hvem garn og strikkekurv tilhører he-he , så kan det være jeg får strikket noget igen ....

EnHeberg sagde ...

Tillykke med endnu en mormor-titel. Åh så dejligt!
Jeg er også faldet pladask for Samlebånd :) Så fin.

Populære indlæg