Faste læsere

onsdag den 4. maj 2011

HÆKLING OG RASMILLA

Her er der et par af mine firkanter til mit andet tæppe. Det er til mig selv ,til min sorte læderstol og det skal nok blive superskønt når vi får køligere dage;-)
Ellers er jeg begyndt på sjalet fra Rasmilla --
Det er jo snart allevegne i blogland og jeg måtte bruge de sølle 20 kr opskriften koster.

Det tegner godt og jeg er pænt begejstret for Yndlingsgarnet som bare er dejligt.Jeg har en pæn sjat liggene , lagervare her i huset , men måtte nu alligevel købe 3nøgler ---ja det var svært MEGET Svært , ikke at købe mere men jeg har jo lovet mig selv at bruge først fra lageret.Men jeg havde ikke en råhvid og jeg synes kanten skal være i den farve . Selve sjalet bliver gråt og ribs . (grin) Den nye lilla måtte altså med også --Bare et nøgle ;-)Man kan jo altså kun blive glad for pakker fra rasmilla --det er så super gennemført og lækkert.
4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Flotte farger du har valgt til teppet ditt. Sjalet blir også fint. :))

Susannes syslerier sagde ...

Super smukke firkanter i nogle rigtig fede farver. Den farvekombination er total lækker.
God fornøjelse med Rasmilla sjalet. Jeg har også opskriften liggende og overvejer om ikke lige jeg skulle afprøve om jeg kan lave sjaler :-)

EnHeberg sagde ...

Virkelig flotte firkanter.
Det med garnet kunne jeg have skrevet - præcis sådan :)
Lækre sager i den kasse!

Trillemor sagde ...

Det er i grunden en fantastisk idé med de tæpper. De er smukke og det er nemt at have med på farten, jeg skal da vist også igang med et:) Det er smukke farver du har valgt.

Populære indlæg