Faste læsere

fredag den 13. august 2010

Jessicas Vest og Luxuskøb

ja Jessicas lille vendevest er færdig , det var den sådan set sidste weekend ,men en hård første uge efter ferien --puhhh det kender du måske ---Gør at den ikke er blevet fotograferet før nu.
Den er købt som kit hos Tante grøn,strikket i str 4 år og jeg har faktisk 1½ nøgle tilbage af baby cash ,så hvis du vil strikke sådan en --så køb et kit til str 2 år ;-) Altså hvis du skal strikke en 4 År


Så har jeg ellers soldet--i den grad --Luxus , luxus Jeg er vild med Vivian Høxbros garn og kit .
De er dyre , men det spil der er i det garn ---Hmmmmmmmm, lidt krads at strikke i men superlækkert når det er vasket . Jeg har jo ikke lagt skjul på at jeg har haft lidt "strikkelede" og er da kommet igang igen. Tænkte lidt at nu ville jeg gerne lave noget andet end jeg plejer ,gerne til mig selv så jeg har valgt ikke mindre end 4 forskellige Høxbro ting jeg bare vil lave. De 3 af dem er købt hos sommerfuglen og der var hurtig levering , den lille vest hos Go Knitting .
Det første jeg er startet på er sjalet Lines --Mit i farve 2 --Nem retstrik i striber men alligevel med detaljer der bare siger spar 2 ;-)) --Jeg kunne så godt tænke mig at sætte en lynlås i og bruge det som poncho --nå nu må vi se.
Den næste her er den lille vest Osean --Den er fra hendes bog Skyggestrik ,,Jeg er så betaget af de farver ,mit kit er farve 1. Jeg har aldrig rigtig fået lavet noget skyggestrik så nu skal det være ;-)) .Den glæder jeg mig til at bruge til Vinter . Der er altså opskrift med.Så har jeg valgt den helt nye model Salsa mit kit i den blå farve .Den er lavet i en strikketeknik jeg slet ikke kender ,Japanske vendepinde , har kigget lidt på opskriften og den ser godt nok spændene ud. Den bliver også et størrer arbejde men det er helt ok .En svingerjakke lidt ud over det sædvanlige.


Den sidste jeg er faldet for er denne CITY ,det er nok en gammel model --Men jeg er ret vild med den sweater.Jeg har valgt farve 5 .Den strikkes så igen på en helt anden måde så det bliver ikke kedeligt.Og så kan jeg bruge mine fine sjalsnåle til den hals.
Jeg satser lidt på at lære lidt nye teknikker med de kit`s her ,og komme godt igen med håndstrik igen. Og jeg nyder også bare alt det dejlige garn --skønne farver.Jeg har ikke fortrudt et eneste af dem , og min plan er lagt så jeg ikke bare starter i øst og vest (grin)
Planen er først sjalet --Gerne samtidigt med vesten (der skal jeg bare lige ha alle de små maskemarkøer hjem ,så der går lige et par dage ) Skyggestrik er lånt --igen --på biblioteket --ægerligt man ikke kan få den mere (hvis du kender et sted så sig endelig til)
Så bliver det nok sweateren --den tror jeg er superlækker ,og til sidst Jakken .
Så der er planer for et pænt stykke tid ud i fremtiden ;-)) Og jeg elsker det
6 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Det er nogle rigtig flotte ting du har fået købt der....glæder mig til at se dem når de er færdige.

Kludemutter sagde ...

WOW, sikke indkøb du har lavet ;)
Skønne modeller du har købt.

Den ser meget spændene ud den nye model. Skal vist på arbejde og se om vi har fået den hjem.

God fornøjelse med dem.

Yt.

Mette G. sagde ...

Jeg er også stor fan af Vivian Høxbro. Jeg har for en del år siden strikket City og kunne sagtens finde på at gøre det igen.

Den nye Salsa skal jeg da vist have kigget nærmere på. Den er forrygende. Rigtig godt fornøjelse med det hele. Jeg vil glæde mig til at følge med :-)

Anonym sagde ...

Hold da op - jeg er bare misundelig. Ser super herligt ud - nogle dejlige farver du har valgt.
Specielt til vesten - flot flot.
God fornøjelse.

vh
Lisbet

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Puha, jeg bliver helt forpustet, når jeg ser alle dine skønne planer. Du har valgt nogle dejlige Høxbro modeller og farverne er forrygende.
Super fin service.
Rigtig god fornøjelse - jeg glæder mig til at følge frmeskridtene.
Mange hilsner
Anne-Mette

Bournonville sagde ...

hvor ser det skønt ud med de billeder mor :)

Populære indlæg