Faste læsere

søndag den 14. marts 2010

Personlig Diplon og Viften

Ja --til min 50 års fødseldag fik jeg dette diplon af mine 4 piger --ledsaget af et par (rigtig gode) Taler --Og sådan et Diplon er da vist det bedste man kan få ;-).
Ydermere er det min Yngste (Maria 21) der har klippet og klistret --Hvad hun bestemt ikke normalt gør. Derfor synes jeg i skulle se det .
nå men sommerviften kører stille roligt fremad --der har ikke været den tid til strik som jeg plejer at ha. Så hurtigt går det altså ikke -- men det er ok.

Jeg fandt en butik der handler med Isager --YEAAAA --- Den sødeste lille butik i Roskilde så nu kan jeg se og røre --Superfedt. Jeg købte et mønster til en "sommervifte" til børn , den hedder nu Hyrdinden --Men med lidt Isager 1 alpaca og ellers en "lagerhør" skal den nok bliver skøn. Jeg fik ikke lagt de skønne knapper ved som jeg også købte --Men dem skal jeg nok vise frem. Jeg må lige sige at hun er fantastisk sød hende med den lille butik,og servicen er høj.Ellers er jeg altså blevet lidt bidt af alle de søde Waldorfdukker der ruller rundt i blogland --Og jeg vil også lave en---to ---tre !!! Ja bibliotektet er besøgt og diverse hjemmesider gransket ,Nu venter jeg bare på de sidste materialer der er bestilt--Så skal jeg igang --og jeg glæder mig --helt vildt ;-)) Ja nogen gange skal der bare noget helt nyt til


3 kommentarer:

Mariann sagde ...

Allerførst tillykke med fødselsdagen ! Dejligt diplom du har fået af dine piger.
Sikke nogle lækre ting du har gang i, og herligt at du har fundet en butik der har Isager garn, så du kan se og føle på det. Det er indimellem rart at vide hvad det er man køber :-)

Anonym sagde ...

Sikke dejlige piger - hjertelig tillykke med fødselsdagen.

Sommerviften og hyrdingen ser da rigtig dejlige ud, dejligt at du har fundet en Isager butik, det er dejligt bare at se og føle. Jeg er jo rigtig forkælet med Mariannes egen butik i byen - og nogle utroligt søde piger i butikken.

Bournonville sagde ...

jaah... den bog glæder jeg mig til at se. de er sååå søde de dukker >:)

Populære indlæg