Faste læsere

torsdag den 18. september 2008

Noro Hæklet Tørklæde


Ja STOLT må jeg sige jeg er--Jeg har HÆKLET--Dette 60èr lignene tørklæde er frembrunget af mig.
Der er lige en lille historie med.Min søde svigerinde Lise og jeg bliver vist hurtigt inspireret af hinanden (fedt) Lise er fantastisk når det gælder kortfremstilling--Jeg har prøvet og lavet mange,men neejj det var en 1 års oplevelse.Jeg strikkede strømper --I lange baner--Der er Lise hoppet med og har strikket ret mange til sig selv og familen.Jeg ved jo hun også har gang i en FLS (GG)Jeg broderer (mest maskine) Lise i Hånden og de flotteste ting. Lise Strikker nu også andre ting og kigger også med her på bloggen--Hun er så også blevet inspireret af Liselottes Side (hvem blir ikke det).Det sjove er nok at det ikke er de samme ting vi falder for--I første omgang. Lise sad nemlig og hæklede dette tørklæde i Noro garn her i weekenden--Og jeg kiggede med (jeg sad jo med Jessicas Røde Kiwi)--Og jeg tænkte bare "er det ikke andet" Det må jeg da kunne finde ud af.
Jeg viste at jeg havde 3 nøgler Noro silk garden liggene--oprindeligt købt til en lille trøje til Jessica---Men det er ikke garn til små børn altså. Garnet Lise bruger er vist Noros silkestrømpegarn--Og meget tyndere end det jeg har brugt--Men størrer hæklenål og en omgang mindre (der bliver faktisk kun 5 firkanter af et nøgle)fik jeg 15 + jeg lavede 2 ensfarvede,Mine firkanter er 13x13 samlet mål med kant er 20 cm x ca 2 m.Det er den brugte opskrift fra Hendes Verden Dog har jeg brugt hæklenål 4½ og Noro silk Garden ,Supersoft rester til kanten.
Må så lige tilføje at jeg HAR bestildt Noro strømpegarn --Flere farvevarianter faktisk , for Lises og Liselottes og alle de andre fine af slagsen jeg har set hæklet i strømpegarnet fra Noro er bare helt fantastiske--Og mere rolige i farverne end mit HippiTørklæde ,selvom det nu også er sjovt.At hækle lapper Ja det er bare hyggeligt . Tak Lise (grin)

7 kommentarer:

Fríða sagde ...

hvor er det blevet SUPER flot, Helle! jeg er bare vild med det, lige min stil, glade, friske farver og lidt "kikset".
kh.fra Island
Frida

Helle sagde ...

Tak Frida,det er lige beskrivelsen (grin)Og jeg er nu også ret vild med farverne.Men det bliver en gave til en der er helt Tosset med det.
KH til dig Frida ;-))

Merete sagde ...

Der er godt nok gang i farverne på dit tørklæde. Men det er superflot.
Merete

Bournonville sagde ...

øj hvor du kan mor. synes det er lidt snyd du er så hurtig til det og bare kaster den ene ting ud efter den anden!!
håber jeg bliver ligeså hurtig til det en dag!!

Helle sagde ...

Tak skal i ha Merete og Bournonville---Sara det kommer ,du er til gengæld dygtig til at hækle ;-))

Anonym sagde ...

Ihhh jeg syntes jeg har den sejeste mor i verden, og Jessica syntes du er den sejeste Mormor:-) jeg nyyyyyder mit nye tørklæde.. er nemlig selv lidt (kikset) griner, elsker farver, glæder mig til den fine trøje (kiwi) du er igang med... men nyder generelt bare alt de flotte trøjer du laver, sikke en fart, men lavet med kærlighed;-)
tusind tak.... kys prinsesse Jessica og mor Junni

Bournonville sagde ...

åhh det er fedt mor :)

Populære indlæg