Faste læsere

tirsdag den 8. juli 2008

Kraka Sjal

Ja så blev Kraka færdig
Helt efter bogen (opskriften) er det strikket--Dejligt mønster at sidde med,og jeg har ikke haft meget tid til strik så det er alligevel gået pænt hurtigt.
Fakta:Marianne Isagers opskrift .Garn ; Paprika farvet Mohair også Isagers --125 g helt nøjagtigt.Det skulle strikkes på p 3½,men jeg har strikket det på p 5. Synes det er lækkert luftigt sådan,Målene er ok ---200 cm bred (øverst) og 85 Høj.Det er ikke det sidste fra min hånd.
Isager Garn er absolut et hit her .Jeg er især begejstret for Det hun nu kalder Alpaca 2.Før hed det bare uld/alpaca,men det er 50% af hver og lækkert lækkert blødt.Så da jeg opdagede at Hostrik havde 40 % på alt blev der hamstret--især af Alpaca 2--Der røg også en skøn blå mohair til endnu et krakasjal ,for indrømmet havde jeg aldrig strikket noget i hendes mohair før jeg gik igang med Kraka sjalet.Jeg er nomalt ikke til Mohair --Jeg synes det fælder --det er ikke pænt når man nu bedst kan li sorte bukser vel.Men Isagers fælder slet ikke--Så nu er Mohair med igen her .Lidt Alpaca 1 (ren alpaca)blev det også til---det er simpelthen også dejligt garn ,men under normale omstændigheder lige i overkanten med prisen.Så jeg mangler vist ikke noget ----De næste mange måneder---øhhhh år-- Grin
7 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke et flot sjal og sikke en farve. Det er godt nok noget af et garnkup du har gjort. Sikke mange dejlige farver imellem.

Merete

Anonym sagde ...

Hvor er det blevet flot kraka sjalet, og dejligt blødt tror jeg - tillykke med dit heldige garnkøb, der er da til et par lækre projekter, men det er altså svært at begrænse sig med sådan et tilbud.

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Rigtig flot dit Krakasjal - jeg er nu ved sidste kant på SuperKarla 2.... :o)
Jeg tror jeg vil se lidt på Isagers Alpaca 2 når jeg får mulighed for det.

Mange hilsener
Ingrid
Samsø

Mariann sagde ...

Sikke et flot sjal ! Det er jo altid rart med lidt garn til lageret :-)
Jeg tror altså, at jeg skal besøger Isagers butik næste gang jeg kommer ned til byen, har aldrig været der, og jeg frygter jeg er gået glip af noget :-))

marianne lundholm sagde ...

vilka fina garner du köpt, ska det bli sjalar??
hälsningar
marianne

Helle sagde ...

Tak for rosen ;-)) Ja jeg er heldig med alt det garn---Den blå og den lyse grønne og lys grå er til sjaler--de andre er der så meget af at jeg kan lave en bluse/trøje .Så der er en del at gå igang med ;-))
Skønt

Bournonville sagde ...

Det er sku blevet flot det sjal mor...og det har godt nok også gået stærkt!!

knus

Populære indlæg