Faste læsere

tirsdag den 4. marts 2008

Claudia Færdig

Ja så lykkeds det---Endelig----Har strikket de dumme ærmer 2 gange --Hvorfor ?? Jo jeg fjols kiggede ikke ordentlig på opskriften,og der hvor der stod hvordan jeg skulle strikke ærmekuplen--havde der stået et vådt glas eller lig.--så jeg lukkede jo bare lige af --øv øv.Nå men den er færdig--Mangler bare lynlås ,jeg havde ellers tænkt et eller andet med knapper,men det er nok ikke godt--Så lynlås.Om jeg kan li den----Ved jeg faktisk ikke (jeg er nok stadig lidt sur på den)

Så har jeg fået tid til at gå på Biblioteket--Wow --Der var lige de bøger jeg rigtig gerne ville se.Digt i masker --Afrika--er nogen jeg gerne selv vil ha--Men de er ikke til at opdrive .Jeg fandt en anden bog--Mønsterstrik i Farver --Også udsolgt --Den ville jeg rigtig gerne købe --Så hvis du har den og vil af med den så kontakt mig.


Mermaide er færdig--Er i gang med montering--og det tager lidt tid men et par dage så er hun vasket og klar til brug
Jeg er nok mest igang med "oprydning" i mine projekter. Jeg har så mange skønne ting igang og de skal være færdige.Det er lidt dumt at ha 10 halve trøjer liggene --Ikke ??Men lige nu blir der strikket lidt på meget .Det var da snart 2 der er færdige.
Jeg har også siddet lidt ved MY Rock ,den strikke maskine jeg købte for nogen tid siden--men som jeg kom videre blev jeg enig med mig om at det var et forkert valg. Jeg vil ha en "rigtig" strikkemaskine,en med kort og ribapperat og hvad det ellers hedder.Min mor strikkede så mange flotte trøjer til os 5 søskende da jeg var barn (14 år)og jeg havde ikke glemt de fiduser hun lærte mig dengang.Hun er her desværrer ikke mere--så hjælp kan jeg ikke få af hende--Men jeg kan huske en del om strik på maskine,da hun var rigtig god til at lære fra sig.Så My Rock er solgt og jeg kigger efter en anden maskine.Kursus vil jeg også på--Jeg VIL lære det her.

4 kommentarer:

Mariann sagde ...

Hej.
Jeg synes din Claudia ser rigtig lækker ud, og det er en flot farve.
Din Mermaid ser også dejlig ud, og jeg bliver lidt misundelig, og ville ønske jeg også kunne tage mig lidt sammen, og få min strikket.
Mvh.
Mariann

Anonym sagde ...

Hej Helle
Hvor er du flittig, går selv omkring min Claudia og ved ikke rigtig om den skal have lynslås eller ej - købte forresten nogle af mønsterbladene - det er virkelig nogle lækre modeller, måske i et lidt kraftigt garn, men der er nogle stykker jeg vil lave til vinter

Jette sagde ...

Hvor er den flot din Claudia, den må jeg også lave engang... Og Mermaiden ser også lækker ud.:o))

Anonym sagde ...

Jeg synes Claudia er rigtig flot og i en dejlig farve. Din Mermaid glæder jeg mig til at se færdig; jeg sværmer nemlig også om den, men har endnu ikke besluttet at købe ind til den.
Mange hilsner,
Pia

Populære indlæg