Faste læsere

lørdag den 9. februar 2008

Lidt Sker der daLige nu venter jeg bare på Bastian. Min meget smukke gravide datter var på besøg og se en fin mave--Hun bærer den graviditet så flot . Det er lige om lidt han kommer og jeg glæder mig ;-)))

Nu ved jeg jo at hun kommer her på bloggen ind i mellem--så alt bliver ikke lige vist frem ;-))))

Men jeg vil da starte med at fortælle at min Mermaide 2 er ved at være færdig --om et ærmes tid ca.Og den er lige som jeg forventede.

Så har jeg opdaget at en del af de skønne blade /opskriftbøger fra Tyskland og England ---især Lana Grossa faktisk er oversat til Dansk--Altså det viste jeg ikke. Så jeg købte ved min lokale pusher (garn) garn og opskrift til denne søde trøje.Opskrifthæftet var udsolgt men hun får det da hjem til mig.Og der er så mange søde i .Jeg fandt lige et par andre nu jeg var igang ---skønne opskrifter er der i --og så kunne det være man kunne få brugt lidt fra lageret (hihi)Indrømmet --det er ikke faldet mig ind at de var oversat.


Denne vil jeg gerne vise

En trøje der skal være til Jessica--I Noro Silk---Skønne farver og dejligt garn---Og til hende--Bare 3 nøgler det er jeg spændt på om passer.Men hun bliver så sød med en glad trøje til en Glad Pige

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hold da op en smuk storesøs jeg har... glæder mig også til lille Bastian kommer ud og leger med Jessica;-)
glæder mig endnu mere til at se om den rigtig flotte trøje passer Jessica;-)
kys og kram Jessica og Soffy

Populære indlæg