Faste læsere

fredag den 4. januar 2008

Glora i Julegave og på vej med Karen Noe

Først et rigtig lykkebringene Nytår til alle. Og en stor tak til alle der følger min blog og bare kigger ind.
Så har jeg fået sat billedet ind af min julegave ---Gloria fra hanne Falkenberg---Er så småt startet,men har også andre ting jeg ligeeee vil være færdig med. Julegaven var fra min søde mand,og noget jeg virkelig havde ønsket mig.Jeg fik også et gavekort til vævstuen (hostrik) som absolut er en farvoritbutik her i huset.
Lige før jul besøgte vi min datter i Sverige --en hel Weekend--og hun havde bestemt sig for at hun skulle lære at strikke.Så jeg købte lidt garn og en nem opskrift på en Djævlehue.(fra Hostrik)Nu er hun ikke sønderlig tålmodig --Så hun blev meget hurtig sur på de pinde (grin),Men så sad vi ellers der med åben mund--For min svigersøn Martin sagde ; Kom her med det--Og så strikkede han ellers derudaf (man ved vel hvad der gør indtryk på Svigermor)

Vi havde nu en skøn Weekend i sverige,og en sød ung pige Simone--Fik også lært at strikke( hun var hurtig til at lære )så jeg er spændt på hvornår jeg ser et færdigt halstørklæde. Hun lagde ellers klart ud med ---Det er kun gamle damer der strikker----Men hun fandt vist ud af at det egentlig var rigtig hyggeligt.Godt gået Simone ;-)))

Men Der er nu lavet lidt her allige vel.Jeg startede på Karen Noes Trøje med smok og den tegner godt.Den er strikket i kid mohair og silke/wool fra Hostrik---Det er bare en dejlig blød og behagelig blanding må jeg sige og farven er jeg vild med.Den bliver strikket hos mig på pind 4½.
Jeg er også i gang--Det vil sige snart færdig med Sukkertrøje nr 2 (grin) Den første hænger på mig hele tiden.Jeg har valgt samme garn som første gang alpacca/wool og den tynde Alpacca.Det er en fabel blanding.Jeg har strikket den i den mosgrønne og med mørk grå---men ligemeget hvordan jeg gør ser den blå ud på billeder så i får den at se når jeg er færdig.


Der er nu flere ting igang men hen af vejen skal jeg da fremvise.


En anden rigtig sjov ting;Jeg har fået nogen gamle strikke bøger fra 1947 --Og der er nogen fine opskrifter som jeg på et tidspunkt lægger ind her på bloggen.

Det er rigtig sjovt for der er en del af de opskrifter er absolut er aktuelle i dag.Det var min svigerinde Lise der havde gemt dem---Hun havde fået en masse fra sin farmor --men strikker ikke så meget.Dejligt at hun tænkte på mig.Tak Lise

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja Gloria er da en smuk trøje, og de varme bordeux er virkelig dejlige, pu ha nr. 2 i sukkertrøjen snart færdig, det er velnok flot klaret, jeg har selv haft garnet liggende til den i - ja en del år, men er ikke rigtigt kommet igang for alvor - har slå op og strikket lidt, og ja sådan kan det jo gå

Helle from Denmark sagde ...

Uha...dejlig varm farve til Gloria. Synes det er lidt svært at se der er 3 farver i den. Hvor meget garn er der ialt....altså hvor meget kommer den til at veje. Den ligner en i den tunge ende, selvom jeg godt ved den ikke er tung på den måde!:-)

Godt gået af din svigersøn....min "mand" kan også godt strikke, selv om det ikke går så hurtigt!:-)

Helle sagde ...

Åhh Elin Kom igang--du fortryder det ikke --sukkertrøjen er skøn.

Og Helle
Der er 5 nøgler (50 g) af den mørke og 4 af hver af de andre farver.Så 250 g bund--200 g af hver af de 2 mønsterfarver.

Martin var heller ikke hurtig men strikke det kunne han ;-)))

Christa sagde ...

Uha så flittig du er og lækre resultater :-)
Specielt er jeg vild med Karen Noe modellen - den er MEGET smuk!!!

Fríða sagde ...

sikke flotte ting du har gang i og godt gået hos svigersönnen!
og så svar til din kommentar på min blog: jeg oversætter selv, altså skriver jeg faktisk teksten to gange, först på dansk og så igen på engelsk.
kh.fra Island
Frida

Helle from Denmark sagde ...

Så håber jeg ikke du risikere det som jeg har prøvet flere gange nu.....nemlig at løbe tør for garn. Glæder mig til at følge med i hvordan det skrider frem, hvis det skulle lyste at skrive om det!:-)

Populære indlæg