Faste læsere

søndag den 26. august 2007

Alt det Strik


En lille trøje er det da blevet til i denne Uge.den var ret hurtig at strikke og den er nu rigtig sød synes jeg.Et fint lille mønster og Ja den skal laves igen i andre farver.Da jeg nu lige var oppe hos SP garn så jeg denne---Og den er rigtig fin synes jeg. Den ligner "Forbrydelsen"hvis man dropper den lille mønsterbort og tilsætter et par stjernemønster på ærmerne.Pasformen ser god ud og garnet er Lima 100% uld fra Peru--Lækkert lækkert blødt.Og så lige PRISEN --- Ja en trøje kommer til at koste ca 200 kr,Der burde alle kunne være med (jeg tænker den originale til 2500 ).

Der var også denne---Det må blive den næste--For skøn er den--Og prisen Ja jeg gav 17 kr nøglet så den er absolut til at komme til

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det en sød babytrøje.

- og den stjerne-trøje du har fundet er efter min mening meget kønnere end 'forbrydelsen'. Den har jeg noteret på ønskelisten :)

KH Anni

Laila: sagde ...

Uha, sådan en trøje med stjerner pä - det kan jeg slet ikke finde ud af.....enten bliver det for stramt, eller for løst.

Held og lykke med dine projekter.

Laila i Schweiz

Mona sagde ...

Hvor er den sød den lille babytrøje;-) Trøjen med stjernemønsteret har jeg også haft haft meget kik på;-) den vil jeg også have lavet på et tidspunkt,den er nemlig rigtig flot;-)

Christa sagde ...

Sikke da nogle lækre ting du "fabrikerer" ;-))
Den lille babytrøje er jeg helt vild med!
Hvor har du opskriften fra ?????? Måske selvlavet ??? Men i så fald - med hvilken grundopskrift som udgangspunkt??
strik_chris@yahoo.dk
Hyggelige hilsner fra Christa, Fredericia

Populære indlæg