Faste læsere

tirsdag den 8. september 2009

Høxbro Jessica og Falkenberg

Jamen jeg mener virkelig at det her er vanedannene ;-)) Dominostrik fra Høxbro----Det kører bare derudaf --Kan næsten ikke stoppe igen . Ann er en skøn model at strikke og opskriften er bare i orden.Jeg starter med at vise bagsiden af første stykke --Kan du se alle de små tråde ---Yea de skal bare klippes af ,Jeg har nemlig lært at strikkehæfte undervejs ;-)) sikkert noget mange bruger ,men et absolut nyt begreb for migIngen tilfældigheder er der overhovedet --Man ender virkelig med et flot stykke strik
Jessica var på besøg Lørdag --Hun er lige om lidt 2 år --- Og hun skal være storesøster om lidt ;-) Det vil jo så sige at jeg bliver Mormor for 3 gang.Men denne gang skal jeg være med til fødslen og klippe navlestrengen til enten lille Ida eller Oskar . Behøver jeg at sige at det glæder jeg mig Vildt til .
Lige lidt mere strik

Falkenberg er kommet med en ny -- Donna og denne gang i uld

Superfeminin --Helt op i tiden og jeg er betaget


Det eneste sted jeg har set den endnu er hos Fischer Filt
Og blir nok nød til at indrømme ---Jeg har købt nr 5 Som ikke er denneher men i 3 blå farver
11 kommentarer:

Hygge-Strik sagde ...

Donna er rigtig smart, jeg kan godt forstå, at du måtte bestille den.

Mariann sagde ...

Altså Helle, du kan da også lige finde alle nye og flotte modellerne :-)
Dit dominostrik ser rigtig spændende ud, og det lyder meget tiltrækkende, det der med at strikkehæfte.
Spændende med det nye barnebarn :-)

Mette G. sagde ...

Jeg er simpelthen vild med dem begge to! Det er et par meget dygtige damer de to.

Irene sagde ...

Til lykke med at du skal være mormor igen! Det er skønt med børnebørn og sjovt at få lejlighed til at strikke babytøj:-)

Helle sagde ...

Det er nemlig nogen dygtige damer Mette og Mariann det var en anden strikker der fortalte at Donna var på vej---Så jeg har ventet med glæde,mest fordi det er det "rigtige" garn denne model er i .Og lige i dette efterår er der kommet en del jeg bare godt kan li--Til gengæld synes jeg ikke så meget om de sommer modeller der har været.
Tak Irene der er nu ikke strikket så meget endnu---Hvis det blir en lille pige har hun rigeligt og hvis det er en dreng har jeg lavet en lille Falkenberg top --men når den lille er der ser jeg hvad der mangler.ider ikke strikke til skuffen vel ;-))

Anonym sagde ...

Flot snit den Donna har :-)

Anonym sagde ...

Uh ha nu er min sparegris da i alvorlig farer for at måtte lade livet - donna er virkelig rigtig spændende og flot. Tillykke med at du skal være mormor igen, du er da vel nok heldig.

Helle sagde ...

Jeg Glæder mig også helt vildt til det barnebarn --Heldig --ja helt utrolig heldig ;-))
Efi min sparegris er sprængt med 2 dyre modeller (3) faktisk lige i træk--Men jeg nyder det flotte strik fuldt ud ;-))Og kunne altså ikke stå for Donna og så Vendestrik,som er farvorit hos mig ;-)

Kludemutter sagde ...

Nå, Helle det er ikke kun mig der bliver fristet ;)

Super flotte ting du har købt,
du lokker.

Yt

Helle sagde ...

Nej Yt --Det er ikke kun dig (grin) Men fortryder ikke ;-)) jeg behøver ikke lokke ---Du kommer jo med !!
Knus Helle

Anonym sagde ...

Hej, er der nogen som man kunne købe en kopi af opskriften til Donna og trio af Falkenberg. Min mail er sac.mortensen@live.com

Populære indlæg