Faste læsere

fredag den 4. september 2009

Høxbro

En dejlig dag i dag --
Se hvad der lå til mig i min postkasse da jeg kom hjem fra Arbejde ---- Den nye Ann fra Høxbro
Jeg glæder mig så meget til at komme igang med den. Jeg har aldrig strikket noget fra hende--dels fordi det er ret pebret og ellers er der tit et eller andet jeg ikke helt ka li . Men så kom de sidste 2 nye hun har lavet ---Og den Ann er lige mig --uden undtagelse --der blir ikke ændret på noget.

Kittet har jeg købt ved goknitting og jeg må sige --Sikken en service --Jeg bestilte i går eftermiddags ved 16 tiden og jeg har det i dag WoW
Det er også denne gang min mand der er superskøn --Jeg viste ham den og talte om Høxbro strik og så synes han bare jeg skulle se at få den bestilt--Som han siger--Hobby koster ;-))
Farven havde jeg lidt problemer med --jeg kan jo godt li grønt --Så jeg vaklede lidt mellem den grønne og den grå ,Men sluttede med den mørke grå. (var også forbi den lilla)
Garnet virker lækkert (er jo også glad for Falkenbergs Garn) ,Farverne er bare gode sammen og der er da en af farverne i kittet jeg ikke ville ha valgt (pink) men jeg er såmen ikke i tvivl om at Vivian Høxbro ved hvad hun gør
9 kommentarer:

Mariann sagde ...

Dejligt med så "fornuftig" en mand :-)
Flot cardigan du har valgt... du skal rigtig have gang i strikkepindene i efteråret :-)

Mariann sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Helle sagde ...

Ja han er en dejlig mand--Omvendt siger jeg jo heller ikke noget når han køber "alverdens Elektonik" ;-)) Og ja mine pinde bliver slidt godt til--men er det ikke efteråret der er den skønneste strikketid ??
Jeg mener en god kop the ,sterinlys og hygge ;-))

Linda sagde ...

Den er også helt vildt flot! Goknitting, det er Bettedesign, ikke... hun viste mig trøjen på og den sidder rigtigt fint, ikke så kasseagtigt som den ser ud til i flad position.

Linda sagde ...

Den er også helt vildt flot! Goknitting, det er Bettedesign, ikke... hun viste mig trøjen på og den sidder rigtigt fint, ikke så kasseagtigt som den ser ud til i flad position.

Kludemutter sagde ...

Den er da så flot i grøn, lidt fræk med det lilla i ;)

Dejligt med en mand der forstå ens glæde ved at strikke noget lækkert.

Yt.

annestuds sagde ...

Kære Helle
Hvor er den flot :-) Og ja - Viv er meget glad for den pinke og flot ser det også ud med den klare farveprik sammen med de andre lidt mere dæmpede farver :-)
Kh
Anne

Anonym sagde ...

Jamen hold da op den er virkelig smuk, jeg kan utrolig godt lide det smukke farvespil der fremkommer ved de valgte farve - sikke et liv det giver - et smukt strik der må være en ren fornøjelse at strikke jakken. god fornøjelse med den og Luna. Dejligt at kunne se frem til mange lækre hyggestunder.

Anonym sagde ...

UHA DA, den er da bare for sød !!
kh Bente B

Populære indlæg