Faste læsere

fredag den 1. januar 2010

Øv Øv Øv

Allerførst GODT NYTÅR og VELKOMMEN 2010 Øv til de her vanter fra Drops siderne ---Der er sikkert ikke noget i vejen med modellen eller opskriften --Men jeg kan bare ikke få det til at fungere .Strikkefastheden er bestemt ude af drift og jeg får strammet trådene for meget --Så efter 4 forsøg opgiver jeg --Jeg gider bare ikke mere selv om de er rigtig fine.


Næ så hellere et par dejlige uldvanter --Opskriften finder du her --Lige til at gå til og hurtig at lave --Der skal laves et par stykker og pyntes lidt (grin) Tak for en nem forståelig opskrift

Ellers er Julen gået med så meget andet end strik .Dog har jeg da nået lidt--Er begyndt på denne stjernesweater --En Islandsk sag som jeg glæder mig meget til --Kong frost har jo taget fast i os og så er det frem med det varme tøj.

Bagtanker 2 er lagt lidt til side ---Der er altså mange masker og jeg gider den ikke hele tiden. Måske fordi der netop ikke har været så meget tid til strik og så må der gerne ske lidt når der endelig er lidt tid
3 kommentarer:

Karen sagde ...

Sikke en fed islandsk model - hvor er den fra?
og Godt nytår!!

Helle sagde ...

Karen den er købt i netbutikken Netgarn .dk --Den er også lavet i en stribet ---Og garnet er helt fint
Helle

Bournonville sagde ...

ej hvor synd du ikke kunne få dem til at fungere, havde glædet mig til at lære at strikke dem. men pyt så må jeg jo lære de nemme vanter ;)

håber i havde en dejlig aften i går.

knus

Populære indlæg