Faste læsere

mandag den 14. december 2009

Bagtanker

Ja den er færdig ---Lige en rille på det ene ærme mangler --Men er færdig om lidt. Og jeg må sige som alle de andre ----Hallo den er flot når alle de masker er lukket af ;-))
Geilsk opskrift som sædvanlig fantastisk når du er færdig.--Nu startede jeg med at "snyde" --jeg strikkede ærmer på maskinen --men det store arbejde ligger vist også i resten--- Det gjorde det for mig --Tak Yt ;-)) --Du hjalp da jeg nær havde kastet den af h¤##¤# til.
Men nu ved jeg hvordan---så denne her kommer videre --Jeg ved nemlig der er en der vil bliver vild når hun ser den --så det er en gave ;-))
PS. Den er ikke skæv på ryggen ---Jeg har bare ikke været obs på at den ikke sad rigtigt på ginen --Ville bare ha den udenfor så den flotte Lilla kunne ses
Så starten går på en mere lige om lidt ;-)))))--Farver ---Ved ikke helt

For god ordens skyld er der også lavet de extra riller i bunden på Jessicas kjole --Det pyntede


5 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

Så lidt ;))
Den er jo blevet super fin, der er godt nok en der er meget heldig.

Den lille kjoler også sød.

Yt

Unknown sagde ...

To fine strikkeplagg du har laget. Ja, det går vel en del fortere å strikke på maskin. :-)

Anonym sagde ...

Uhhhh Mooooor hvor er den bare megaaaaaaaaaaa fortryllende den bluse... altsaa du er advaret hvis den haenger uden opsyn er den PIST borte!!
nøøøøøøj..... ;O)
Ogsaa ros til dit flotte nye design paa hjemmesiden:o)

Kys de 3 Prinsesser;o)

Anonym sagde ...

Bagtanker er blevet rigtig flot, jeg synes nu også at Geilsk modeller har det med at være en hulens masse masker, man ikke lige kan se hvad bliver til - og vupti pludselig et færdigt resultat, med nul montering - Jessicas kjole er vel nok blevet rigtig flot - den er jeg da virkelig vild med.

Fríða sagde ...

wow, hvor er den flot, dine Bagtanker! super lækkert farvevalg. og Jessicas kjoler er bare så nuttede, er det en og samme opskrift du bruger eller flere forskellige?
kh.fra Island
Frida

Populære indlæg