Faste læsere

søndag den 3. maj 2009

Topstykke og Bastian

Ja mit første Topstykke er færdigt---Jeg jubler --Armene op --Yessssss
Og der skal laves flere ---Ingen tvivl . Jeg er SÅ tilfreds med modellen ,garnet ,ja det hele.
Og hvad er så det hele --Jo
Opskriften er fra Geil --Fin opskrift.
Garnet er fra Holst --Supersoft --Og det er det.Jeg hoppede i og smed den i vaskemaskinen--Hjertet oppe i halsen -- 30 grader og uldvask --og det gik , rigtig godt faktisk , den er blevet superblød. Jeg er ellers ikke godt til uld inde på kroppen med det her er bare ok.Jeg har dog ikke lavet Topstykket så langt som opskriften foreskriver , jeg har lavet det så det måler ca 50 cm fra de opslåede masker under ærmet .Jeg har så kun 23 m i vrangrillerne.

Til gengæld er der altså kun brugt 3x50 gram garn hvor utoligt det end lyder .Jeg strikker på pind 4 for at holde strikkefastheden.
1 Maj blev tilbragt i Sverige --hos mit skønne barnebarn Bastian.Vi havde ikke set ham siden feb --og det er alt for langt tid siden.
Nu skal alt jo være i løb og han skal altså nå rigtig meget på sådan en dag--grinn
Men for pokker hvor er han skøn.


Og Morglad pt.

Er lige i hast gået igang med en trøjeting ---Garnet fra Holst er jo supert så dobbelt i farven mandarin (uha den er lækker) --Men altså der er ikke så meget af den farve , kommer i morgen tror jeg --Håber jeg --For den trøje glæder jeg mig også til.4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Toppen din var veldig fin du kledde den veldig godt. Det er så kjekt når vi blir så fornøyd med et arbeid for vi legger ned mye tid idet.
Fin-fin gutt Sebastian. :-)

Anonym sagde ...

Det er godt nok blevet godt det topstykke, og klæder dig det gør den, sikke en frisk fyr - rigtig skøn dreng. Mandarin er altså bare så smuk en farve, den er jeg også vild med

britt sagde ...

Jep, Mandarin er en suuupersmuk farve!
Og dit topstykke er skønt - den gør sig også fint i lidt kortere udgave.
:-) Britt

Jane sagde ...

Hvor er det topstykke altså smukt og så klæder det dig helt fantastisk.

Populære indlæg