Faste læsere

onsdag den 13. maj 2009

Spredt fægtning

Jessica kom på besøg på Mor`s dag sammen med moster og mor.Der var fuld knald på og jeg må sige det er hyggeligt når hun besøger Mormor. Ellers har der været konfirmation og travlt så det er blevet lidt trægt med det strik. Der kom ellers mere garn fra Holst --så nu er det bare at strikke (grin) alle Yndlingsfarverne er hjemme så-----
Det gir måske et andet problem----Det er svært at bestemme sig . Topstykket er jeg bare glad for så jeg er startet på ikke mindre end 2 af slagsen .


Det blå her i noget håndfarvet Svitgarn (supersoft) jeg har haft liggene længe . Kan ikke rigtig bestemme mig om jeg kan li Topstykket i den melerede garn--- eller om jeg skal bruge den flotte lyseblå fra Holst ???

Men Topstykke 2 er i Holstgarn --Gladioli nr 291 --klart en farvorit her. Det kan ikke blive færdig hurtig nok ---Og bagefter skal der laves en Ida mere til Jessica i samme farve.
Det kan godt være der er meget garn--Men kors hvor er det lækkert og der er jo nok opskrifter til det så jeg kører bare derudaf ;-))2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op hvor ser hun dejlig ud Jessica - lækkert når de kommer på besøg.
Den røde er jeg da også vild med den er virkelig også lækker den farve - min præstation udi strikning af topstykke, ja den er jeg ikke vild med. jeg slog op og strikkede lystigt af sted. da jeg lukke af til ærmerne - var der for få masker - jeg havde overset en linie, og så størrelsen - jeg havde læst at den minste størrelse kunne gud og hver mand være i også selv om de brugte str. M normalt - men min var altså for lille synes jeg, hvor dum kan man være.....

Helle sagde ...

Hun er ligeså fræk som hun ser dejlig ud --grin
efi du er nød til at stikke den--du fortryder ikke . Du skal bare i hovedet opdele i raglan og så pynt" på forstykket. Og jeg er Enig du skulle nok ha en Small--Min er M og jeg ville normalt strikke L .Det er virkelig et dejligt stykke strik ---Er lige om lidt færdig med en 2èr ;-))

Populære indlæg