Faste læsere

søndag den 1. februar 2009

Gider i flere Vendeveste

Det er nok kedeligt igen igen,Men jeg skal jo strikke en til Pia og er godt igang.Den er forlænget en pæn sjat så det tager lige lidt tid.


Det lille billede ved siden af her er Jessica i sin lille Vendestriksvest.Hun er fin med den på og den passer bare perfekt.Billedet er taget med Mobil og hun sad ikke så stille så derfor en ringe kvalitet--Men man kan da se at vesten passer hende.


Så kunne jeg ikke la være med også at starte på min egen --I en brun effekt og brun bund ,den tror jeg bliver helt fin.Det går altså stærkt med de vendeveste ,nok fordi det er sjovt at se farverne ændres.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg gider godt flere vendeveste.
Vil det sige at når du strikker en i brun med brun effekt...så vil jeg kunne strikke i sort med sortlilla effekt? eller skal jeg vælge en lysere bund til min sortlilla effekt? jeg spørger fordi jeg aldrig har strikket i kauni og fordi garnet egentlig blev købt til en taske :-D

Helle sagde ...

Det kan du sagtens Anne--Kig på Katrinelunds side--Hendes kit til Jakkemodellen er faktisk lige de 2 farver.Og det er rigtig pænt.
;-))

Angelikas quilts and knits sagde ...

Jeg gider ogsaa godt flere af slagsen :-) De er saa flotte !

Mariann sagde ...

Hold da op hvor har du fart på, og de er bare flotte dine veste.
Især den lille, den er da bare sød, og den passer jo perfekt :-)

Fríða sagde ...

sikke skönne, skönne ting du laver. har du et par tips eller tre ang omregning af vesten til en lille börnestörrelse?
kh.fra Island
Frida

Helle sagde ...

Tak skal i ha og frida hvis du lige har tålmodihed et par dage er jeg igang med en mere til jessica og skriver opskriften ned .den bliver helt gratis her på siden ;-))

Anonym sagde ...

Jeg gider godt, jeg synes det er spændende med de farvespil - intet er jo bestemt på forhånd, den til Jessica - hold da op hvor er den bare perfekt - utrolig sød facon - det er da en vinder - og Jessica hun er da også bare sød.

Fru Knudsen sagde ...

Jeg gider godt dine vendevest, er lige blevet færdig med een til mig selv, og pønser på nogle til mine små pige børnebørn, der kan rester jo anvendes

Anonym sagde ...

Tak Helle..jeg kendte slet ikke den side...men har nu kikket og det er vist lige den hjemmeside jeg har brug for :-)

Populære indlæg