Faste læsere

onsdag den 28. januar 2009

Jessica`s Vendevest

Ja Jessica`s lille Vendestrik vest er færdig,og den er så sød. Med lidt regnerri osv var det faktisk nemt at lave en str. 2 år. Nu er det mest rester jeg har brugt og de fine overgange i garnet kan ikke rigtig bruges i så lille en størrelse, men bortset fra alle de ender der skulle hæftes --Var nød til at knække garnet for at få flere farver i, var det bare at prøve sig frem.
Ingen tvivl om at min datter vil elske den vest til Jessica , den er farverig og kan bruges over all de tshirt der måske har fået en bananplet eller lignene .


Så har jeg lige købt mønteret på Pebbles . Jeg har jo garn så en dyb lilla supersoft bliver en sød lille trøje også til Jessica. Endnu en lagerting--huhej hvor det dog kører.
Jeg glæder mig vildt. Jeg skal nemlig til Vissenbjer d.14 marts på messe. Min søde svigerinde og jeg drager afsted og skal ned og mærke --kigge--savle --og Ja jeg glæder mig bare SÅ meget.
Lise er nok den jeg helst vil afsted med---Hun er en inspiration og så siger hun sin mening , og hun nyder håndarbejde ( alt muligt) så det bliver så hyggeligt.
Så jeg sparer lige projekter sammen --Og penge (GG) ,For jeg forventer at det blir en dyr Weekend .Godt jeg nu skal igang med en venindes Vest,så bliver der ikke købt noget --Så som Falkenbergs nye (det er ellers svært at la være for den er godt nok lækker)

3 kommentarer:

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Den er nuser ,den lille vest

Hilsen Ingrid

Anonym sagde ...

Hvor er den dog blevet vellykket den lille vest - en rigtig god ide.

PS. Et godt råd, fra mig der selv har prøvet det mange gange - alle de dejlige ting på hylderne som ikke er strikket - tja egentlig kan de jo ligeså godt ligge hos forhandleren - for man får jo selv kun glæde af tingene hvis de bliver færdige, men de frister og man har så utrolig lyst - men hvad hjælper det når man ikke har tid nok. Jeg synes glæden er størst ved at få tingene færdige - men det er svært og af og til falder jeg altså i igen og....

Sanne B. sagde ...

Den er du godt nok sluppet flot fra den lille vest. Hold da op, farveskiftene ligger smadderflot, noget der er supersvært når man "snyder" og klipper i rapporterne.
kh
SanneB

Populære indlæg