Faste læsere

mandag den 4. august 2008

FLS Færdig og ny igang

Ja så blev den færdig---FLS--det var den i fredags og jeg har ikke kunnet undvære den siden --Griin-.Jeg forstår godt at mange laver mere end 1 og vil ha flere farver--Jeg er også igang med nr 2 i koksgrå.Blusen er vidunderlig at ha på --Mønstret er nemt at ha med at gøre og garnvalget er ligegyldigt--Det er jo det man har lyst til--Bare det passer til pind 5.Jeg har set at nogen strikker den på p 4½ og det har også været fint.
Fakta om min FLS
Strikket i Isagers Alpaca 2 og alpaca 1
180 g af 2èren og 100 g af 1èren.
Lidt for tyndt til pind 5 men det har givet en skøn blød og lækker trøje der ikke er så løs i strikket som man skulle tro.
Jeg har kun ændret det med knaphullerne--Jeg har lavet 6 i stedet for 3 --Når man har lidt rigeligt barm er det ikke så pænt med de store knapper og de skal helst slutte UNDER barmen,Ellers se man bare lidt halvgravid ud synes jeg.

Knapperne--Ja de bliver udskiftet når jeg finder dem det skal være--Her er brugt nogen fine træknapper--Men jeg vil gerne ha nogen neutrale lyse knapper--og jeg havde ikke 6 af dem jeg ville ha brugt.
Om den er Hot--Ja og Ja og Ja den er så lækkerDen Grå er så godt på vej--selvom der ikke har været så meget tid til strik skal den her nu nok blive hurtig færdig.Jeg mangler den jo Grin

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Den er da blevet superflot! Og allerede i gang med nr. 2, hold da op....

Jane sagde ...

FLOT FLOT FLOT, andet kan jeg ikke sige. Jeg forstår godt du er vild med den. Jeg ville ikke undvære min for en million;-)

Mariann sagde ...

Hvor er den blevet flot !
Kan godt forstå du har sat gang i nr.2 også :-)

Kludemutter sagde ...

Spuer fin er den blevet. Jeg vil også igang med en, lige pludselig.

Populære indlæg