Faste læsere

onsdag den 30. juli 2008

FSL Ja også her

Ja jeg er da også røget på bølgen--Mener FLS --eller February Lady Sweater som den hedder.
Jeg mangler lige det andet ærme men det er hurtigt klaret.Jeg startede ud med at hugge mig igennem den Engelske opskrift men opdagede at den jo VAR oversat (yea) Og så er det altså lidt nemmere for Mig.
Jeg har strikket den i Isagers tynde Alpaca og Hendes Alpaca/uld (isager 2)Lige tyndt nok til pind 5 men den er nu ok og dejlig blød.Det eneste jeg har ændret er knaphullerne--Der er lavet 6 til mindre knapper--Det kan jeg nu bedst li. Der er nu allerede Planlagt en 2èr Herfra .Det bliver en koksgrå af slagsen ,den tror jeg også på bliver et hit.Disse 2 garner er lidt tykkere end det jeg bruger nu.
Sjalerne har også fået lidt tid men der er lidt vej igen
En cirka trøje er på vej--Har brugt de 3 nøgler Noro jeg havde så resten bliver blå.Den Er lige på vent----jeg er lidt tosset med de FSL trøjer så den venter lige.(bare lidt)

jeg har Bøvl med mit Kamera---Det tager mørke billeder og det er Drøn ærgerligt.Jessica var på "vaskebesøg" og Ga den hele armen og så er billederne ikke gode ÆV

Hun er som sædvanlig Superskøn og det her "mormorudtryk" er bare ikke til at stå for

3 kommentarer:

annestuds sagde ...

Hvor er hun bare dejlig :-)))
Kh
Anne

Bournonville sagde ...

hmm...den første trøje du har lavet...er den til mig *smiler*
den ser i hvert fald flot ud!

Anonym sagde ...

Ja men der må jo være noget med den FLS siden den er blevet så populær - din ide med flere knaphuller ser rigtig godt ud, og den blå tegner da rigtig godt - spændende at se den færdig

Populære indlæg