Faste læsere

onsdag den 5. november 2014

Forfra

 Ja nemlig ,er startet helt --og mener helt forfra .mit dejlige rum er ved at være færdigt ,men der er nød til at stå ting derinde der ikke hører til .Mit gamle rum skal nu gøres klar til min mand og han har opmaganiseret sine ting i gangen (lillebitte) som normalt fungerer til mit stof og kasser --nå men det bliver godt engang.Jeg er gået all in ,solgt alt det garn jeg havde liggende ,så nu ligger der kun hvad der kan være i 2 kasser .Jeg har gjort kort proces med en masse halvfærdige ting ,så nu er der 2 ufo +2 hækletæpper (lantids) en hæklet pude der mangler bagside (tag mig sammen),så det er en rar fornemmelse.
 Jeg har købt et projekt som jeg glæder mig vildt til ---Denne Evita fra læsø uldstue.Næste billede(som jeg har lånt ) er en færdig model og billedet er meget bedre .Hende der har strikket den har lavet raglan i stedet for lige ærmer og det gør jeg nok også .Modellen er strikke i retstrik og garnet er ret lækkert .
Den store strikkeprøve fra Geilsk er jeg også igang med ,jeg strikker den i bomuld/uld og uld ,en kamp at få begge tråde med ,men den er også fin .Der bliver også ændringer her --mere om det når den er færdig .

1 kommentar:

Plenty Thingz sagde ...

Plenty Thingz is een e-commerce website, hier kun je elk product vinden. Spin, wiebel en race; het kan allemaal met onze kinderauto! Deze wiebelende auto houdt je kind actief en ontwikkelt zijn evenwichts- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen. Ubbink beeld van een witte zwaan voor in de vijverornament Gemaakt van duurzaam kunststof.

Populære indlæg