Faste læsere

torsdag den 4. september 2014

Sorg

 Verdens bedste veninde kom i går med blomster,smukke,smukke,roser,et plaster på mit åbne sår.
 En lille rose til Emmas grav i haven havde hun også med --Jette du er så dejlig .

Min skønne dejlige Franske Bulldog Emma måtte jeg sige farvel til i mandags
.Vi havde sloges længe med allergi og andre racesygdomme og var ved at være der ,men så fik hun gjort et eller andet ????som gav hende et knæk i ryggen der lammede hendes ben.
Min datter Maria var gudskelov med hele den tunge vej ,var en fantastisk støtte både for mig og Emma   Emma elskede Maria. Emma sov stille og smertefri ind i Marias arme .
Lille Emma har været den bedste hund jeg nogensinde har haft ,og jeg er vild med Franske bulldog ,men jeg skal IKKE ha en igen.Jeg vil ikke udsætte mig selv og mine kære for dette igen.Racen er simpelthen ødelagt af opdrættere der ikke tænker sig om.Jeg undersøgte alt og betalte rigtig mange penge for Emma og alligevel var den gal.
Det har jo været mest synd for Emma,og jeg VIL ikke støtte det vanvid opdrættere kører.
Sov Sødt Lille Emma ,du er savnet .

4 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

føler med dig, det er ikke sjovt at miste en hund, og slet ikke af de forkerte grunde. Den franske har ganske rigtigt en del sygdomme - men der findes gode og dygtige opdrættere - også i DK - de er blot ikke nemme at finde frem til, da de har mere travlt med at opdrætte end med at tjene penge på deres hunde. Det gælder for de fleste af de små populære racer

Anonym sagde ...

Tusind tak for de søde ord og tak i lige måde
<3 Verdens bedste veninde er du også knus <3

Fríða sagde ...

Ej Helle, hvor sörgeligt, det kommer at tage sin tid at komme over. Men jeg synes også det er meget ansvarsfuldt at I tager beslutningen, desværre er det alt for ofte at folk ikke kan og dyrene må lide alt for længe.
kh.fra Island
Frida

Camilla sagde ...

Jeg føler inderligt med dig, jeg måtte aflive min skønne golden retriever Sofus for en uge siden. Han var kun 4 år gammel og døde af lymfekræft!

Det er så hårdt at sige farvel, og jeg savner ham!

En ny hvalp må vi nu have!

Populære indlæg