Faste læsere

onsdag den 13. november 2013

Mange masker

 Mange Masker er landet her --og der er kigget og kigget --dejlige modeller den bog indeholder.Jeg strikker jo ikke så meget som før men har fundet en rytme hvor det ikke går så voldsomt ud over mine hænder .Jeg veksler mellem tykke pinde og tynde og ikke så lang tid af gangen
.Nå men bogen er som forventet --gode modeller og dårlige (ikke mig) et enkelt fejlskud synes jeg også der er --men venter og ser hvad i andre synes .Min total yndlings må være denne --så fin og enkel --og så har jeg garn.
 På tykke pinde er jeg igang med Tempelblomst --Den bliver dejlig er jeg sikker på og farven elsker jeg ;-)
Men der er ikke så meget tid lige nu til strik.Jeg er på kursus --når man bliver arbejdsløs har man ret til 6 ugers selvvalgt kursus --og jeg fandt et jeg kunne bruge til noget.
 Jeg er på onlinekursus om kost --kostvejleder ender det med ,og jeg glæder mig over at bruge tiden godt .
For 5 år siden startede jeg op på selv-betalt uddannelse på Hover som kostvejleder blev ikke færdig og spildte en masse penge og tid (skolen gik i betalingsstandsning)så det var rigtig øv.
Nå jeg må tilbage til læsningen ;-)

3 kommentarer:

vibstrik sagde ...

Hvor ser den fin ud din tempelblomst:-) Jeg har desværre ikke fået "mange masker" endnu, men glæder mig.

Lykke sagde ...

Den ser lovende ud, den bog!! Fine farver i den model du har udvalgt! Tempelblomst er bare SÅ fin og kommer også lige straks på pindene her :-)

Gitte sagde ...

Jeg har det lidt som dig med mange masker,jeg var i Århus og gramse,og nogle af dem vinder helt klart når man ser dem strikket op,men ja-det er gået lidt for nemt for nogle af designerne deri

Populære indlæg