Faste læsere

søndag den 27. maj 2012

Flere glade striber og haven

 Emma nyder ikke haven så meget lige nu --Hun er slemt fornærmet --hun har nemlig fået snor på når vi er ude --Hun forstår ikke at hun ikke ejer marken/stien /og alt det sjove UDEN for vores grund --og hun er ganske døv når vi kalder hmm vi må få hende det lært.
 Ellers er det jo en fornøjelse at være ude og nyde farver og især dufte .Vores grund er omringet
af de skønneste syrener der bare sender den skønneste duft lige nu.Når de er væk kommer alle mine jasminer og dufter lige så dejligt .
Flere glade striber er på vej --denne gang bliver det en trøje med lange ærmer .Jeg har valgt papegøjen og den sort/grå/hvide kauni til den og det ser ret godt ud .jeg er ikke helt færdig med den første endnu ,men var på besøg hele dagen i går hos min Far og hans kone ,og så ved jeg jo der er tid til at sidde med strik. Så var det nemmere at gå igang med denne end at skulle sidde og tælle.

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det bliver nogle gode glade striber!!! Godt valg med den grå til, glæder mig til at se hvordan det udvikler sig!

Uldbegavet sagde ...

Fine striber i gode farver. Det bliver sjovt at se den kombination.

Lise Halager sagde ...

Gæt hvilke farver jeg er til :D

Kan da godt forstå Emma er lidt negativ. Det er jo lige der ude, alt det spændende er - og at hun ikke hører efter. Selvfølgelig gør hun det... Hun glemte bare lige hvad det var I sagde. Griner.
Er lykkelig for vores hegn og låge, så jeg ved hvor Zarco er. Han havde også en tendens til at "glemme" at det var ham der blev kaldt på :o)

Populære indlæg