Faste læsere

onsdag den 14. marts 2012

Barf -broderier og oprydning

Barf --er hundemad eller rettere sagt en anden måde at fodre sin hund på.Foderet er råt kød --kun --næsten eller tørret af slagsen ,tørrede hønsefødder og lever osv. Det er kort sagt foder uden en masse tilsætning af skadelige stoffer. Min Emma er nemlig frygtelig plaget af kløe og knopper hun kradser hul på +hun fælder alt for meget og det er synd for hende. hun kunne godt få en masse medicin hos dyrlægen men det er heller ikke særlig godt for hende så nu prøver jeg dette. Hun fik sin første potion her til aften og for første gang nogen sinde blev skålen tømt --helt og aldeles --så hun kan godt li det.
Ja Stramaj er stadig det der bliver lavet mest -- jeg er da næsten færdig med den oprindelige fru zippe model ---men men --farverne er skønne men ikke lige til mig --så jeg købte lidt brune og blide farver + en halv meter stof og nu er jeg igang med MIN udgave --som skal sys på en råhvid bund ;-) Jeg synes det bliver godt .
Andet at lave har været----- totalt umuligt . Har fået malet det rum det ligger ved siden af mit værelse og der er nu stillet reoler med lukkede kasser op til alle mine ting.
Så rummet jeg plejer at regere i har været KAOS ---3 Verdenskrig ---umuligt at bruge.
Men i dag har min datter og Jeg fået skik på en del af det ---Der bliver dejlig meget plads og mulighed for masser af projekter --men mere om det når jeg er færdig ;-)

3 kommentarer:

Lise Halager sagde ...

Så aktive I er :o)

Jeg er også mere med på de brunelige farver. Bliver super flot.

Knus

Daisy sagde ...

Hvor ser det godt ud...:)

ja BARF er godt. her barfer vi vores ildere, og mann kan virkelig se forskel på deres pels, hud, tænder osv efter vi gik helt væk fra tørfoder.

Lil'Bournonville sagde ...

det er så super flot mor :)

Populære indlæg