Faste læsere

mandag den 2. januar 2012

Godt Nytår --Nye Veje

Kender i hende her --Cath kidston -- Jeg gjorde ikke men min datter byttede en bog hun havde fået 2 af til denne bog.Jeg faldt hurtig for hendes stil og i dag måtte jeg til Ringsted og købe mit eget exemplar ;-) Der er et sykit med til en taske --Fed ide
ellers er jeg gået videre med min hækle--ringe--Vest .

Godt nytår til Alle ---ville ha et billede af min Emma med den sødeste lille hat --men det var ikke nemt --Hun var sikker på at det var noget der skulle DRÆBES (grin)

5 kommentarer:

Lisbeth Angelbo sagde ...

Hej Helle. Jeg har godt set det sykit og har været ved at købe det. Men, men, men.... Jeg har bare så meget jeg skal have lavet færdigt allerde....

Tak for gaven i din giveaway i øvrigt. Jeg lå og sov, da du var forbi, desværre. Ville da ellers gerne have mødt dig. Men måske en anden gang:-)

Helle sagde ...

Velbekommen --det var nu også min datter der lige smuttede op med den--hun bor i Ringsted ;-)

Helle Mikkelsen sagde ...

Hej Helle.
Jeg var så heldig at få bogen i julegave, den ser bare go ud, ved ikke hvornår jeg slår igang med tasken, for er ikke så god til at sy. Men måske jeg får mod på det ;o)
Tak for garnet hvor er det bare lækkert, jeg går og tænker over et projekt det kan bruges til ;o)

Lis sagde ...

Næh jeg kender ikke noget til Kit Carson :S lige nu er jeg sikker på at jeg heller ikke når det. Skal jo sy en by i løbet af det næste år.
Jeg er ikke så dreven indenfor pachwork så holder mig til det og mit strik og hækling

Kh. Lis

Margit sagde ...

Søde billeder og den bog ser spændende ud!

Populære indlæg