Faste læsere

søndag den 13. november 2011

lidt sker der dog

Jeg er inde i en dårlig periode med min ryg --har været nedlagt i halvanden uge nu og det er bare ikke sjovt . Så de ting jeg laver er meget kortvarige --dvs jeg laver ikke meget af gangen.
Jeg er gået igang med rasmillas sjal ,det bliver først sjovt når der skal hækles kant på.

Så så jeg i går at Yt havde strikket de sødeste luffer så jeg gik igang med det samme,--nu er luffer på pind 5.5 ikke nogen videnskab så de var hurtigt lavet ---men det var jo dem Yt havde lavet jeg synes så godt om så --om igen --er igang igen --ren copy simpelthen
Der er syet lidt Guld nisser --synes de er søde

og så har en kollega fået en lille dreng --han skal hedde Benjamin så jeg syede 2 små frøer ,den ene med navn , syet i ren bomuld og lige til at smide i vaskemaskinen når de bliver lidt snaskede .

Ellers ...Puhhh ....Pleje af en dum ryg


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke dejlig han er mr. O, han forstår det med grimasserne. Nisserne er bare så fine også i nye klær - dejlige ting du får lavet.
Men det er da noget skidt noget med de rygstykker, avs for sørgen, rigtig god bedring til dig.

Anonym sagde ...

Sikke en dejlig fyr mr. O, han kan da lige det med grimasserne. Og de nye nisser er også bare flot, i de nye klær, så fine ting du får lavet. Men stakels dig din ryg plager dig da lidt vel godt, avs, avs, en rigtig god bedring til dig.

Helle Mikkelsen sagde ...

Ja man får ikke meget håndarbejde lavet med en dum ryg, min skaber sig også for tiden, så jeg er spændt på om jeg kan holde kiropraktoren fra døren ;o)søde nisser du har syet, du kan bare noget med en maskine. Handskerne er lige til den kolde tid vi har nu.

Anonym sagde ...

Nisserne er godt nok søde. kan og vil du fortælle mig, hvor man kan købe mønster til dem?
På forhånd tak og god bedring
Lisbet

Populære indlæg