Faste læsere

søndag den 16. januar 2011

---- 610 kr ----

Ja 610 kr er blevet overført til min konto ;-)) Fordi der er nogen der trykker på de reklamer der er på bloggen. Det er over ca 1½ år så man bliver ikke tyk og fed af det ,men alligevel er det da sjovt at der er kommet lidt ud af det.Jeg må ikke opfordre til at man trykker på reklamerne ,så det gør jeg så Ikke.
Nu er de jo tjent på min blog så pengene er omsat i Hanne Falkenbergs Lastrada :-) Den har jeg længe haft lyst til ,og købte den så . Dog bytter jeg den Karrygule ud med den grønne du kan se i kanten af billedet --det er mere mig.
Jeg er igang med endnu en Falkenberg --Tweedie ..Lys lilla ,Mørk lilla og sort .Den lyse lilla er ikke falkenberggarn men de andre 2 er .Den tror jeg er som jeg vil ha den.Garnet havde jeg liggene .
Og nyt her på bloggen er totalt garnstop . Jeg har så mange ting liggene så hvis der skal laves noget må det være det der ligger eller af garn jeg allerede har .Det er jeg nød til at holde fast i ,det går jo ikke at købe 2-3 forskellige ting hver måned og kun få strikket en af dem og så købe et par stykker igen næste måned Vel
Så der er kommet en måler på min blog så man kan se hvor meget garn jeg får brugt i år ;-))

Sidst men ikke mindst --Min Swagger swing --Det er et stort arbejde ,men er næææsten færdig med bunden (de 3 nederste rækker) og det går nu meget godt --den skal nok blive god.


7 kommentarer:

Liselotte sagde ...

åh Lastrada - straks kommer min dårlige samvittighed frem - købte kittet i Badstuen, Odense, for snart 4 år siden . . .

Helle sagde ...

Hmm Liselotte Sådan nogen har jeg nu også liggene ;-))

EnHeberg sagde ...

God strikkelyst og rigtig god plan med garnstop :)
Nu tror jeg da også, jeg skal have lidt reklamer på min blog...

Fríða sagde ...

wow, sikke nogle flotte ting du har gang i, glæder mig til at fölge med.
kh.fra Island
Frida

Fru Olsen sagde ...

Garnstop?? Dét ord står altså ikke i min ordbog :-)

Har et Falkenberg-projekt liggende på loftet - Mermaid, så vidt jeg husker. Uh ha, dårlig samvittighed.

Har jo købt "Swaggerbogen", og vil rigtig gerne i gang med den, men har garn på lager til flere andre projekter, jeg skal også arbejde, spise, sove og alt det andet. Så måske skulle jeg se at få indført det lille ord...

Gitte sagde ...

Et dejligt tilskud til lækkert garn.

Mariann sagde ...

Totalt garnstop, hold da op. Hatten af for dig, hvis du kan holde det ;-) Jeg overvejer det også ret tit..... men så er der lige noget jeg ikke kan leve uden, og så er det ødelagt :-) Flotte ting du har gang i !

Populære indlæg