Faste læsere

onsdag den 14. juli 2010

Knitpro-Gevinst og Hækling

Se her --Den sødeste sjalsnål med en lille similisten var med det skønne Knitpro sæt pinde jeg har fået af min mand. pindene er super skønne dejlig glatte og med de rigtige spidser --ja mon ikke jeg snart må igang med at strikke igen ;-)) Sættet er købt på EBAY ca 300 kr billigere end jeg har set det til herhjemme.Så der blev råd til de størrer hæklepinde i acryl fra Knitpro også --Dejligt
Men ellers er det stadig Hækling der optager mig mest .Har købt et lille projekt fra onion ,jeg har nemlig rigtig meget af den kvalitet garn liggene i rigtig mange farver og det er jo nemt at ha med sig når man bare skal ha et eller andet i hænderne .


Bogen fra Rowan fandt jeg her ,OG der fulgte oversættelser med på cd ,så kan man vist ikke forlange mere vel ;-))Det irreterer mig nemlig at de fleste steder kan man kun købe oversættelser af den model man køber garn til og ikke hele hæftet ,men sådan er det altså ikke her . Hurra Stof og sy ;-)
Der er faktisk nogen søde modeller i som nok skal prøves på et tidspunkt.


Jeg har dog fiflet lidt her--Den grønne trøje er jeg pænt vild med så jeg er igang med en sommerudgave i Dropsgarnet og den tegner nu rigtig godt --Og hækling bliver jeg ikke lige nu træt af ;-) Så det kører altså bare derudaf.

Lidt mere Pral (hehe) JEG HAR VUNDET --Denne kæde fra Viollykke , den kom i dag og den er supersød --1000 tak og ja Lykke jeg bor jo ikke langt fra dig (grin) Tænk det havde jeg ikke lagt mærke til. Men jeg er super glad for den her kæde ,den er bare smuk og lige mine farver.
Det er et super unikt smykke --helt mit --kan det være bedre ;-))2 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Tillykke med det hele :-) Den der haeklebog maa jeg kigge naermere paa - den ser spaendende ud !

Angelikas quilts and knits sagde ...

Tillykke med det hele :-) Den der haeklebog maa jeg kigge naermere paa - den ser spaendende ud !

Var det en ebay-shop du handlede hos, eller en privat saelger ?

Populære indlæg