Faste læsere

mandag den 29. marts 2010

Gammelt og Nyt

Denne hængeplante er fra min svigermor---Den er ikke superflot lige nu (efter en tur i bil osv) den er faktisk meget sart hvis man rører den.Jeg har haft sådan nogen i de sidste 10 år --Hvergang de gik ud (jeg er en knold til stueplanter)har hun lavet et par nye til mig --men nu er det slut , min svigermor er her desværrer ikke mere så nu må jeg passe på denne .Kender du den ?? Vil så gerne vide hvad den hedder så jeg kan slå den op her på nettet.
Nå men jeg starter lige med noget "gammelt" --En FLS der har ligget ret længe er ved at være færdig --1½ ærme mangler jeg ,men så er det også slut med den
Ellers er jeg gået helt amok med Geilsk nye Uld/Bomuld --Det er super lækkert at strikke med ,skønt blødt og jeg kan næsten ikke rose det højt nok. Så det på hendes side og købte det nye lille Topstykke og garnet til . Den er strikket i str 4 år og denne kan Jessica bruge hele sommeren --den er nemlig så blød at det ikke vil være et problem at ha den på direkte på huden---selvom hun mosler og bliver varm. Jeg har fluks købt den mørke Lilla og er igang (startet) på Livstykket i garnet til mig selv (grin) ---Men først den "gamle" FLS --ellers får jeg aldrig bund i alle de halvfærdige ting.

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har hørt planten benævnt Abegynge. Den er da næsten ikke til at slå ihjel, skulle jeg mene. Hvis du nipper af rankerne, vil den forgrene sig. Jeg har haft en, der blev så tung, at kæden sprang. Men jeg havde også nippet mange aflæggere fra til nær og fjern. De skal ligge et par dage og tørre, før de stikkes i fugtig jord, så har du en ny plante.

Kristine sagde ...

Jeg kender ikke navnet på planten, men har en der er mere end 11 år gammel. Engang imellem klipper jeg den ned - så den skyder med friske skud fra bunden af. Alt det jeg klipper af stikker jeg ned i jorden på moderplanten eller i nye potter med jord i. Når planten har det godt er alle "kuglerne" pustet op og fyldte. På billedet ser det ud til at de er lidt rynkede - jeg vil tro at den mangler vand.

Anonym sagde ...

Sedum Morganianum = Æselhaler.

Populære indlæg