Faste læsere

fredag den 13. november 2009

Linnea

Jeg vil gerne vise jer Linnea --En supervest fra rasmilla --Den er strikket i str 4 år ---Ja til Jessica og jeg tror hun vil æææælske den. Den har været en sand fornøjelse at strikke og ret hurtig også. Jeg har dennegang brugt Lys lilla Duo og Mørk Lilla Alpaca Duo.Drønlækker og blød og lige lidt mere end 100 g af hver.Jeg skriver dennegang fordi der helt sikkert skal laves en mere --Nok bare som trøje .Den er virkelig blevet lækker ,men det er det værd for pigebarnet er glad for Mormors strik og min datter er så sød til at vaske tingene rigtigt.
Jeg er blevet sat i sofaen lige PT ---er er noget helt galt med ryggen og det er noget møj.Så min elskede strikkemaskine duèr ikke lige nu --Håndstrik må være det så. I medlidenhed og fordi Vævestuen havde et godt tilbud købte jeg denne Bæk og Bølge ---Den har jeg haft kig på siden messen i Vissenbjerg.Så den må på pindene nu .Dog skal jeg lige ha lavet en ny Vendevest til Jessica --Hun er blevet for stor til den gamle og forstår ikke at hun ikke må få Den på.
Børn er nu sjove --Og når hun nu er så glad for den---Må hun bare ha en hun kan passe ikke :-))

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Aj hvor skægt, det med lige pludselig ikke at kunne passe - det kan Midhell heller ikke forstå.
Linea er bare super og i den kvalitet må den være rigtig lækker - pas nu på ryggen i morgen når du skal være barnesitter - og rigtig god bedring

Kludemutter sagde ...

Ser meget fin ud Linea.
Bølge blusen ser meget spændene ud.
Godt med lidt håndstrik når nu ryggen ikke vil.
Håber snart den bliver bedre ;)

Yt

Populære indlæg