Faste læsere

onsdag den 22. april 2009

Klematis og Holst Igen

Ja jeg fik jo lidt travlt med at blive færdig med Klematis fra Kastanien. Jeg havde bestilt garn fra Holst og viste at Klematis ville ryge i et hjørne og vente hvis jeg ikke blev færdig inden.Så færdig med den. Om jeg kan li den ved jeg ikke rigtigt--Der er ikke så meget bevægelsesfrihed i den--Hmmm måske til en kold sommeraften i stedet for et sjal ---ja vi må se

Jeg havde også et andet hængeparti --Pias vest,den var lige vig nok i halsen så den ekstra kant skulle altså strikkes her --Det er gjort så. Og så -----Tha Da ------Posten kom med 32 fine ruller garn fra Holst Garn --- til et par forudbestemte ting og til hvad jeg nu har lyst til ( der er jo mega mange opskrifter dette dejlige garn kan bruges til). Stadig vil jeg Rose Helle Holst for ideen og konseptet bag hendes netbutik. Jeg synes nemlig det lige er det Jeg har manglet. Ydermere er der hurtig levering må man sige --På trods af bankoverførsel som jo tager lidt længere tid.

Men nu sidder jeg her og kan ikke helt finde ud af Hvilken af farverne jeg har købt ,jeg skal bruge til et Topstykke (grin luksusproblem)--Nå men jeg må kigge og pille lidt mere.
Posten kom også med Mellemrumstrøjen fra Geilsk --Ikke fordi jeg skal igang med den lige nu (har jo gang i Miss Beezy)men jeg fik fødselsdagpenge lidt forsinket af mine svigerforældre og kunne se at den var væk fra den Geilske side, så jeg fandt den hos Sommerfuglen .Så var det jo bare med at slå til .Ja Geilsk uld går man heller ikke fejl af.


4 kommentarer:

Anja sagde ...

WOW.. 32 nøgler lækkert garn..
Det er bare flot ud.

Kan godt forstå at det er svært at vælge farve til projekt.

Kludemutter sagde ...

Sikke et lager, mums ;)
Geilsk garn er også super dejligt.
Spændt på din mellemrums trøje ;)
Yt.

Sikke nogle fine ting du har fået færdige.

Anonym sagde ...

Dejlige indkøb, Klematis er flot - lidt ærgerligt med pasformen, men som du siger er den måske rigtig lækker en sommeraften

Annette sagde ...

Har du købt Klematis uden garn? og evt. hvor, da jeg har kigget på Klematis...

Populære indlæg