Faste læsere

søndag den 15. marts 2009

Vissenbjerg

Ja så kom Lise og jeg afsted på Messen i Vissenbjerg .Og --Begejstring--intet mindre, der var virkelig noget at se på.Når vi "glemmer" manglende pakeringspladser,"sild i en Tønde " osv--Det viste vi vel egentlig godt,så var det rigtig hyggeligt. Vi fik pillet--Mærket --duftet --rodet --Ja undersøgt mange mange ting.
Jeg fik kigget på modeller jeg havde i tankerne --de blev droppet--og andre røg lige ind på 1 pladsen , det er vel også det der er meningen . Her er der ikke så mange strikbutikker så en del skal købes på nettet ,og der kan man ikke helt se modellerne vel--eller farver på garn. Et rigtig godt eksempel kommer her --Jeg har købt ikke mindre end 2 modeller fra Kastanien --De har aldrig fænget mig før,men da jeg først fik garnet i hænderne og kigget lidt (desværrer kun lidt)på de modeller var jeg solgt --Intet mindre . Der er fantastiske farver imellem deres uld --Jeg har valgt 2 men det var svært at begrænse sig --Der er virkelig liv i det garn. Desværrer har jeg svært ved at gengive den lilla på billedet men den er bare flot.

Geilsk havde nye modeller--Blandt andet en kjole , sød men med lidt klumpede ærmer.De havde også lavet Topstykke i barn --Den der var strikket op var str. 8 år --så jeg er lidt spændt på hvor langt ned den går.Men det kommer vel på hjemmesiden.Isager har lavet nyt--Jeg så det bare ikke --Hmmm ,Men fik set Karen Noe`S nye --Der er helt sikkert et par der må laves.
Men inspirationen kom også med alle de flotte trøjer/bluser der "gik" rundt.Med det mener jeg at mange modeller er nemmere at vuderer når andre har det på. Zig-zag fra Isager må jeg lave--Den var der en der gik med --Og den kan jeg bestemt li. Der var de flotteste "fristyle" trøjer--Hold da op et arbejde .

Men jeg må tilstå at jeg faldt pladask for disse jakker ---Syet, men det må jeg så igang med igen.Der blev købt stof og knapper --Mønstret fulgte med så det er bare at komme igang.

I ugen op til messen gik jeg igang med endnu en FLS --Den glæder jeg mig nu også til. Det bliver strikket i noget garn jeg har haft liggene og strikket en bluse (næsten) af.Den model kunne jeg ikke li-,men garnet er skønt ,så et hurtigt hyggeprojekt kom igang.


Men Messen i Vissenbjerg var hos os en god oplevelse --Lise og Jeg hyggede os og det er ikke sidste gang vi 2 tar turen .


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh ja Kastaniens garn er utroligt lækkert - jeg har strikket en trøje fra hende - garnet har sådan et smukt spil. Lækre opskrifter du har købt - det bliver spændende at se de færdige resultater.

Anonym sagde ...

Jeg er også helt vild med Kastanie garn...men holdt mig i skindet i år...har stadig fra sidste messe
;-)

Mariann sagde ...

Bliver jo helt misundelig, når jeg ser de fine ting du har med hjem, og læser om din gode tur til messen :-)
Måske jeg skulle prøve at tage afsted til næste år.

Jette sagde ...

Oh, ja Kastaniens garn er superlækkert, kan godt forstå at du faldt for det. Og den Geilske kjole var lidt tung i det. Smukke farver du har købt.

Populære indlæg