Faste læsere

mandag den 30. marts 2009

Jessica i lille Topstykke

Ja den var hurtig --Lille Topstykke fra Geilsk , Onsdag var den vasket og tør.Bare arme er ikke noget problem med det bløde uldgarn.Jeg har strikket str 2 år og Jessica er kun 1½ år så den er til at vokse i.----Men sød er hun nu alligevel. Og en undertøjsting alene under kjolen er ikke meningen--Men prøves det skulle den jo.
Så var min datter og jeg på Messe i Roskilde----Og helt ærligt --Aldrig mere---Det var det kedeligste kedeligste jeg længe har prøvet. Måske fordi jeg lige har været i Vissenbjerg, Ved ikke men Roskilde var så skuffende.
Min datter og jeg tog så i Panduro Hobby og se hvad jeg fandt---Den lille tasketing til alle de skøre småting man hele tiden bruger.Bare 49 kr så det holder ;-))
Ida er jeg godt igang med--Til Jessica --Oprindelig købt i en rød ,men jeg havde dette Lilla Supersoft liggende i netop den lilla jeg er vild med, så det bliver den her til foråret til Jessica ----Så må vi se med den røde hvornår den skal laves.Sikkert er det at næste børneting er til Bastian---Hans mor kan nemlig godt li en trøje jeg gerne vil strikke ;-)) Og så er det bare at slå til og komme igang10 kommentarer:

Anette sagde ...

Åhhh hvor er hun bare nuser. Og sikke flot topstykket er til hende. Godt strikket!

christunte sagde ...

Hvor er det topstykke bare fint! Jeg kan godt forstå, hun gerne vil beundre sig selv i spejlet.

Anonym sagde ...

Hvor er den bare sød på, den er virkelig god det lille topstykke, og Jessica, ja hun er da bare noget så kær. Den lille Ida trøje har jeg da ikke set før, den er rigtig sød og sikke små frække lommer

Kludemutter sagde ...

Hun er bare en skøn pige. lige modellen til kjolen ,)

Den ida trøje er bare så sej.
Yt.

Mariann sagde ...

Hvor er den bare fin ! Den skal jeg vist også have lavet til Ida.
Den lille trøje ser rigtig flot ud, og den lilla farve er alletiders :-)

Fríða sagde ...

MUMS! siger jeg bare, til både pige og kjole. måske jeg sku ind på Bentes hjemmeside og se nærmere på den opskrift.
kh.fra Island
Frida

Angelikas quilts and knits sagde ...

de klaeder hinanden godt :-)

Lotte K strik sagde ...

Sikke meget fint du strikker til dine dejlige børnebørn,den mindste af mine børnebørn er en dreng på 10 år og han er ikke interreseret i noget strik fra farmor, kun en hue en gang imellem, den lille Ida trøje er rigtig sød kunne tænke mig at strikke den til de børn jeg strikker til i Litauen, vil du oplyse hvor opskriften er fra?

Helle sagde ...

Tak skal i ha alle sammen og Ja hun er dejlig Jessica--Drøncharmerende ;-)
Den lilla Trøje er fra Design club --Ganske ny Jeg strikker den bare i svit garn --da jeg vil ha brugt den skønne farve.
Helle

Lea sagde ...

Hvor er hun sød og kjolen er også sød.

Populære indlæg