Faste læsere

søndag den 11. januar 2009

Vest i Vendestrik--- OM IGEN

Ja jeg var jo nået rigtig langt med den vest , men den fik lov at ligge , Gad den ikke , nok fordi jeg ikke var tilfreds overhovedet. Farven var Yeaaak ,men det var altså den der fulgte med .Men det værste var nok det strikkede. Jeg manglede så meget detaljer . Jeg synes jo at et godt stykke strik HAR detaljer.Det jeg hadede allermest var kanten---Både for oven og i bunden. Jeg strikker faktisk meget jævnt og husker at stramme i kanten osv,Men det var da noget makværk .

Så nogen små ændringer gav lysten til vesten tilbage.
Top og Bundkant laver jeg med en "glat" maske langs kanten.Det gør at garnskift tipper om på vrangsiden og kanten bliver meget mere stabil.
Det er meget nemt:når du når anden sidste maske på VRANGSIDEN ,løfter du den af med garnet FORAN masken.Retsiden strikker du bare ret.

Det er godt nok svært at fotograferer men jeg håber du kan se forskellen.
Så nu er jeg startet på en ny og ja også i en anden farve . Det nøgle Kauni jeg fik med var det ringeste ringeste --Men det kunne ikke ses udefra så Katrinelund var helt uden skyld.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Helle
Det pyntede helt bestemt på kanten - den blev jo helt Hanne Falkenbergs - og det er der ikke noget i vejen med - rigtig god ide med de kanter - det ser utroligt flot ud.

Helle sagde ...

Ja Efi det er nok også derfor det pinte mig--Har jo lavet et par Mermaider --som jo ligner lidt i teknik,og der var der kælet om finesserne Grin
KH Helle

Anonym sagde ...

SÅ meget bedre med din kant. Jeg har det heller ikke så godt med rå retstrikkede kanter...ser så ufærdigt ud.
:-) Britt

Jette sagde ...

Det er meget flottere med din nye kant, det ser mere færdigt ud. Og vesten er så flot når den er færdig...

Kludemutter sagde ...

Av ja, det hjalp meget.
TAK, for tippet ;))

Yt.

Anonym sagde ...

Det var da det tip jeg manglede! Og jeg har også skiftet farven ud..men den ligger stadig og glor ondt på mig i kurven..tror jeg må prøve dit fif, tak for det!

Helle sagde ...

Glæder mig i kan bruge tippet-- er nu halvvejs på min vest og det ser rigtig godt ud med de kanter
KH
Helle

Anja sagde ...

Jeg er lige ved at starte op på vesten lige nu..
Så det var godt jeg lige kom herind .. Nu må vi se om jeg kan få min kan lige så flot som din..
Tak for tippet..

Anonym sagde ...

Great blogs

Anonym sagde ...

Hej Helle

jeg er helt vild med din farvesammensætning på de vest i vendestrik. Vil du fortælle mig, hvilket garn du har brugt som kontrastgarn og evt. farvenr.
På forhåmd tusind tak
Er forbi din blog hver dag.
vh
Lisbet

Helle sagde ...

Hej Lisbeth

Jeg har brugt Kauni papegøjefarvet og sort til den her.Men du kan bruge det garn du har lyst til Kauni er flot men der er mange flerfarvet strømpegarner der er flotte også

Populære indlæg