Faste læsere

fredag den 26. december 2008

Glædelig Jul

Ja Bedre sent end slet ikke.Glædelig Jul til jer alle.Vi har haft en dejlig Juleaften med Børnebørn og Børn--Dejligt. ps. fuld knald på.
Jeg har brugt lidt tid på knytning---jeg synes de er søde de små armbånd der er alle vejne og tænkte at det jo ikke kunne være så svært.Men hold da lige op---Har fundet fantastiske vejledninger rundt omkring på nettet men den sev simpelthen ikke ind.Ligepludselig faldt tiøren og nu er den der--Jeg kan--Yea--Så jeg må igang med lidt mere af det.

Ellers må jeg sige det er oprydningstid på strikkefronten . jeg var ligesom gået helt død --Gad ikke rigtig noget strik --Indtil jeg så denne vest i vendestrik.Den er sjov at strikke,opskriften er nem at forstå, Dog mangler der lidt finish efter min mening , men jeg har fået Jakken i julegave og den skal jo så strikkes bagefter--Med den finish jeg savner her,(mere om det når jeg går igang). Vesten her var jeg lidt uheldig med Kaunigarnet--Det er "proppet" i og knækket--Følger ikke farverækken i det hele taget et møjnøgle--Godt jeg havde farven liggene så jeg kan bestemme lidt selv.Har også købt bogen Vendestrik og den kan anbefales.
Men som jeg nævnte --Oprydning i strik: jeg er igang med færdiggørelsen af diverse procekter,Derudover kommer der et nyt indlæg med ting jeg sælger

2 kommentarer:

Mariann sagde ...

Hold da op du går til den :-) tænker på dit oprydningssalg. Har kigget og talt på knapper, men jeg gør det ikke.... jeg har allerede for meget :-)
Sikke nogle flotte armbånd du har lavet, jeg vil egentlig også gerne prøve, men altså der er så mange ting jeg har handlet ind til, som på forunderlig vis bare aldrig bliver til noget, så jeg tror bare jeg skal nyde synet af dem her :-)

Helle sagde ...

hej Mariann
Kender godt det der med at købe til et eller andet man vil lave --Og der aldrig bliver det ,altså lavet --Hmmm Men de små armbånd er nu billige og lave og sjove
KH
Helle

Populære indlæg