Faste læsere

torsdag den 8. maj 2008

Harmony Og TheJa så kom Harmony Fra Falkenberg hjem i "min" farve --Så det er sommerens strik her.Jeg vil ikke have mere før Denne Forårstrøjen fra Ruth er udgivet.Indrømmet DEN er jeg vild med,har længe villet strikke et eller andet mønsterstrik,men ikke rigtigt fundet noget der lige er .Der er jo mange skønne opskrifter men Forårstrøjen faldt jeg bare pladask for.
Men disse 2 Falkenberg trøjer tager nu også tid--Man når ikke så langt af gangen---der er mange mange masker.Jooo forresten den grønne Bommix på billedet er til en flot flot trøje fra en af mine hæfter---Mere om den senere.
Så må jeg lige vise mit vidunder---Jeg er Thedrikker---Og kun det---og jeg er specielt glad for grønne theer, både for smagen og det sunde i grøn the.Og det har altid irreteret mig at jeg glemte trækketiden---altså når vandet var hældt på--Så bliver theen nemlig kedelig.Så der er kastet mange kander ud igen her.Så var jeg i Metro og så denne---Ja en themaskine--Og den er bare god.Man indstiller trækketid --Hælder vand på (og the selvføgelig) og vupti --Theen laver sig selv.Trækketiden er overholdt og smager er bare god.Ikke noget med bitter the eller kedelig the------Den er super må jeg sige

3 kommentarer:

Mariann sagde ...

Sikke en dejlig farve du har valgt til dit nye bluseprojekt. Ruth's trøje er rigtig flot, og jeg kan godt forstå du gerne vil lave den.

Jette sagde ...

God fornøjelse med HF'erne, spændt på at se dem færdig. Og er til kaffe her, aner intet om the andet end kamille til ondt i halsen...

Helle sagde ...

nemlig Mariann --det er næsten "vores" farve ;-)))
Og jette The smager godt--Men hurra for forskelligheder ;-))
KH
Helle

Populære indlæg