Faste læsere

onsdag den 20. februar 2008

Gaveregn

Ja Jeg synes jo jeg har fået mange skønne ting på min fødselsdag.Fra en fødseldagsgruppe jeg er med i på Rokken kom der bare så mange skøne garnting og hæfter med opskrifter,håndlavet tørklæde og ja kort--ja nogen er bare dygtige til det med kort--og jeg har fået en masse forskellige ,der er virkelig mange skønne ting her.

Af min søde mand har jeg også fået garn (hihi)
Denneher--Er fra filati 34 --Jeg faldt simpelthen for den da jeg så den.Den er lidt svær --Men det skal nok gå.Den ønskede jeg mig virkelig--så heldig var jeg ;-)) Den strikkes på pind 5 så det er overkommeligt.Jeg overvejer at droppe hulmønsteret imellem snogningerne ,og halsen skal heller ikke være så høj.
Mine 2 yngste piger og den yngstes kæreste kom med morgenbrød---Det var rigtig hyggeligt--Det er mærkeligt at de er blevet så store.Blomster har jeg fået både sammenplantning og buket dejligt.En dejlig dag

5 kommentarer:

Mariann sagde ...

Hej Helle
Stort tillykke med fødselsdagen, og sikke nogle dejlige gaver du har fået.
Mvh.
Mariann

Fríða sagde ...

sikke et dejligt gavebord, til lykke, til lykke Helle!
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Hej Helle
Bedre sent end aldrig - tillykke med fødslsdagen - og den bluse fra Filati 34 ser dog utrolig spændende ud, men jeg føler mig fuldstændig blak - hvad er Filati?

Helle sagde ...

Hej Elin
Filati er fra Lana Grossa og jeg har selv for nylig fundet dem(måske er jeg ikke ene)Opskrifterne er tyske men er oversat af mayflower til Dansk--ser du så kan jeg også være med.Jeg er igang med en anden blålig med snoninger bare fra et andet nr.Men gå ind på www.lanagrossa.de der er alle hæfterne---og mange Danske forhandlere har dem--Bla. http://www.stofogsy.dk
Det gode er at man IKKE skal købe garn sammen med hæfterne--selvom garnet er vildt lækkert (men dyrt)
KH
Helle

Anonym sagde ...

Hej Helle
Tak for svaret, ja de opskifter vil jeg se nærmere på, dem har jeg ikke set før.

Populære indlæg