Faste læsere

søndag den 30. september 2007

En lille Lyserød og Falkenberg


Ja ja --den var egentlig bare en prøve i noget garn fra kina---Men da min datter klagede over at Jessica ikke kunne passe trøjerne endnu---lidt store---måtte jeg jo strikke de par pinde der manglede.Trøjen her er ikke så stor--og meningen med den er at den skal bruges til Jessicas Bamse jeg har købt ved Buildabear.Men det er da lidt sjovt at hun selv har brugt den først ;-))

Og hvad er så det (hihi) Ja det er endnu en
Mermaid fra Falkenberg. Den første jeg lavede er genstand for direkte "mobberrier" mellem de 2 ældste piger---de mener begge de skal "arve" den.Nu holder sådan en trøje jo mange år--så jeg tror den er væk lige pludselig ;-))Så jeg er gået i gang med denne---Har fået lov at bytte den Petrol--til koboltblå--Ja af falkenberg selv--Så regner jeg med at den blir "min".


Ellers må jeg sige der er købt en del garn her. Vævestuen Havde jo det MI
garn i koboldtblåt jeg havde eftersøgt --Tvinni---Og uha der var så meget lækkert på de sider--og Servicen......Fabelagtig,men det blev til noget andet MI garn der var på tilbud og noget silkegarn også.HMMM. Noget lækkert uldgarn er også landet---Er lidt vild med de der Islandske sweatre(bare ikke den nye forbrydersweater)Nej de fine trøjer med flotte mønstre på bærestykkerne.
Altså må jeg sige at hvis jeg skal nå alle de ting jeg gerne ville skulle der være 48 timer i døgnet ;-)))))))4 kommentarer:

Anita Lundkvist sagde ...

Den skønne barnetrøje fra Hanne Falkenberg kunne jeg rigtig godt tænke mig at strikke i tøsefarver til min datter. Jeg har surfet lidt rundt, men kan ikke finde nogen steder der har den.
Hvor mon du har købt dit kit?

Helle sagde ...

Barnetrøjen er IKKE falkenberg,det er mermaiden (smil)
VH
Helle

Anita Lundkvist sagde ...

Hej igen Helle

Det er den trøje du har under din counter til højre et stykke nede på bloggen, som jeg er helt væk i :)

Anonym sagde ...

Ja men Hanne Falkenberg er faktisk super sød og meget hjælpsom, jeg har lige fået lov at tilkøbe lidt garn da jeg havde en tivoli garnpakke - modellen var for stor til mig, så jeg havde pillet den op - og hvis jeg fik lidt ekstra godt 50 gram i bundfarven råhvid kunne jeg strikke en mermaid i stedet, så jeg strikker på livet løs, jeg synes den er så dejlig afvekslende at strikke

Populære indlæg