Faste læsere

torsdag den 26. juli 2007

Ferie JUHUUUU .Det vil sige har snart varet en uge.Havde valgt at Mettes rib skulle påbegyndes--For når kanten er strikket er den keeeeedelig (men superflot) Så den kan der strikkes på allevegne .

Havde så i Dag tid til en lille smut ind til min garnpusher (sp garn i Ringsted) Jeg manglede et par ekstra wirer og et extra sæt pinde til mine Knit picks. Som stadig er den bedste investering længe.

Susanne har givet mig lov til at sige at dem der vil købe disse pinde må gerne ringe til hende--Hun har bare ikke en hjemmeside endnu. SP Garn Søgade 28 , 4100 Ringsted
Tlf: 57613637 Hun vil gerne Sende dem.

Nå men så fik jeg jo lige Øje på Micado fra Falkenberg og skøn er den i disse glade farver. Ja det meste jeg planlægger lige nu er til de 2 kommende børnebørn---men denne har jeg bestemt skal være til min lille Emil (Nevø og Gudbarn) Han skal ikke snydes fordi jeg får børnebørn.Han er 4 år nu og en skøn dreng.Jeg har 2 andre Nevøer --Mikkel og Mads Dem må jeg så finde noget til også ---Måske ludo---Vi får se.(De er også nogen skønne unger)

3 kommentarer:

Mona sagde ...

Hej Helle.
Du har mange at strikke til:-)) Det er også rigtig skønt at have sådan nogle lækre og flotte trøjer til børnene:-))

Helle sagde ...

Tak Mona--Jeg synes jo også det må være lækkert og der er ingen af disse mødre der strikker så ;-)

Mariann sagde ...

Hej.
Sikke en fin farve du har valgt til din "rib-trøje". Jeg er også gået i gang med en i petrol farvet og har det ligesom dig, når først ribben er overstået er det jævnt kedeligt, og så er det bare så småt. Uha den tager tid ! Nå, men den skal nok blive færdig inden vinter, og for ikke at køre træt i den, sætter jeg lige gang i noget andet strik :-) Mvh. Mariann

Populære indlæg